3 nm Palladium nanodeeltjes Lage uithardingstemperatuur, gebruikt voor Hydrogen sensoren of katalyse

3 nm Palladium nanodeeltjes Lage uithardingstemperatuur, gebruikt voor Hydrogen sensoren of katalyse

3 nm Palladium nanodeeltjes

Productdetails

ETEB Technology, een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers in China, nu brengt u kwaliteit en betrouwbare 3 nm palladium nanodeeltjes lage uithardingstemperatuur, gebruikt voor waterstof sensoren of katalysator. Welkom op de kwaliteit bulk producten te kopen bij ons en op maat gemaakte bestellingen zijn ook welkom.


Deeltjesgrootte: 3 nm
Hardingstemperatuur: Minder dan 250 ℃


Toegepast in elektronische pasta, waterstofsensoren en katalyse.


Bijvoorbeeld autofabrikanten gebruiken palladium als katalysator in de katalysator in de auto om luchtverontreinigende moleculen uit auto uitlaatgassen minder schadelijk te maken. Gebruik nanodeeltjes van palladium vergroot het oppervlak en percentage platina-atomen beschikbaar voor contact met moleculen die betrokken zijn bij de reactie. Hiermee kunt u wegkomen met kleinere hoeveelheden van palladium.

Palladium nanodeeltjes bleken effectief katalysatoren in verschillende chemische reacties. Bijvoorbeeld kan het palladium nanodeeltjes hoeveelheid platina die moet worden gebruikt als katalysator in brandstofcellen te verminderen. Palladium kost ongeveer de helft van wat platina kosten, die zouden kunnen bijdragen tot het verminderen van de kosten van brandstofcellen.

De onderzoekers hebben ook ontdekt dat het gebruik van palladium nanodeeltjes de prestatie van een katalysator kan verbeteren. In laboratoriumtests, vonden zij dat een brandstofcel onder toepassing van een katalysator die met deze nanodeeltjes gegenereerd 12 keer meer stroom niet bestaande uit een katalysator met behulp zuiver platina. De brandstofcel ook duurde tien keer langer.

Palladium kan ook het verbeteren van de prestaties van ijzer nanodeeltjes gebruikt om schoon te maken organische verontreinigende stoffen in het grondwater. palladium toevoegen van ijzer nanodeeltjes kunnen ze meer elektronen dragen aan de reactie, waardoor de snelheid waarmee gechloreerde koolwaterstoffen, zoals TCE afgebroken.


Deeltjesgrootte: 3 nm
Hardingstemperatuur: Minder dan 250 ℃


Toegepast in elektronische pasta, waterstofsensoren en katalyse.


Een paar:-Size gecontroleerde Synthesis 4 nm Gold (Au) nanodeeltjes Unieke Opto-elektronische eigenschappen, die via Organic Photovoltaics, Sensory Probes, therapeutische middelen, Drug Delivery in biologische en medische toepassingen, Electronic geleiders en Katalyse Volgende:Fabriek rechtstreekse levering 5nm smalle grootte distributie hoge zuiverheidsgraad 99,5% lage sinteren Temperature(150℃) zilveren Nanoparticle

Onderzoek