VW's nieuwe voorruit reflecteert de warmte, Ontdooiing Ice Zonder gloeidraad Wires

- Mar 01, 2017-

Je zou kunnen denken voorruit technologie is niet een broeinest voor onderzoek, maar Volkswagen heeft zojuist een nieuw type voorruit dat een aantal veel voorkomende problemen aanpakt.


Volkswagen "klimaat voorruit" rekent af met zichtbare gelegd in een verwarmde voorruit verwarmingselementen. In plaats daarvan is er een dunne laag elektrisch geleidend zilver in het gelaagde glas. Een maximum van 400-500 watt loopt door de laag, het helpen smelt het ijs. Er zijn ook extra filamenten onder ruitenwissers om hen van het vriespunt tot het glas.

volkswagen-klimaat-windscreen.jpg

De voordelen verder dan de winter. Deze dunne laag zilver, terwijl onzichtbaar voor inzittenden, fungeert als een passieve hitteschild, waardoor de hoeveelheid warmte die de cabine wanneer de zon schijnt binnengaat. Volkswagen is van mening dat u de binnentemperatuur te verminderen met 15 graden meer dan de traditionele glas.

Dit systeem is een beetje meer elegante dan de gebruikelijke verwarmde voorruit die je tegenkomt, die dunne filament draden voorzien. Die draden zijn grotendeels onzichtbaar, maar onder bepaalde omstandigheden, worden ze vrij duidelijk en enigszins vervelend. De meeste Jaguar Land Rover voertuigen hebben dit type voorruit.

Het lijkt niet dat deze technologie nog niet helemaal komt naar de Verenigde Staten. Het zal beginnen als een optie voor een aantal Euro-markt voertuigen Volkswagen, waaronder Golf , Golf Sportsvan, Tiguan , Sharan, Passat en Passat Variant. Prijzen beginnen bij € 340, die wordt omgezet in ongeveer $ 365 op het moment van schrijven.Een paar:Clariant lanceert Nano Silver geleidende inkt Volgende:Elektrochemisch Voorbereid Silver Nanoflakes en nanodraden