De geleidende inkten en Paste Zakelijk: Everything Is Changing

- Feb 20, 2017-

Alles is aan het veranderen in de geleidende inkten en pasta busines s. IDTechEx e stimates dat hij geleidende inkten en pasta's markt bijna $ 1700000000 in 2026 zal bereiken tegen de huidige metaalprijzen. Micro-en kleinbedrijf zilver geleidende pasta's zal de markt domineren, het regelen van bijna de gehele markt in 2016.
 
Zilvernanodeeltjes wordt echter steeds concurrerend, vinden toepassing in een bereik voor nieuwe toepassingen sectoren een markt $ 80.000.000 geworden 2026 Koper heeft een relatief onvolwassen technologie blijven, maar beperkt succes als nieuwe hardingssystemen zijn aangebracht om het openen deur naar koper inkt verkopen.
 
Het zonnepaneel industrie zal 1.5k ton markt in 2016 voor zeefdruk firing-type geleidende pasta's. Op de pasta niveau zal een nieuwe groep leveranciers spoedig komen om dit bedrijf te domineren, terwijl op het poeder niveau zal de gebruikers te dwingen door middel van een meer gediversifieerde leverancier basis.
 
Het touch screen rand elektrode markt zal de daling voort te zetten. De linewidth-op-afstand (L / S) is gedaald tot 20/20, duwen zeefdrukken met standaard PTF's buiten haar grenzen en het openen van de deur naar de pasta's uithardbare. -Etsen gebaseerde technieken zullen extra kansen te vinden als de ring verder wordt verkleind, terwijl standaard PTF enige aandeel in de low-cost segment van de markt zal behouden.
 
Sensoren zoals auto bezetting sensoren, gedrukt piëzo-resistieve sensoren en sommige versies van glucose sensoren zullen een belangrijke nichemarkt blijven geleidende pasta's, net als de automobielsector met een gemengde groep van stagnerende traditionele en snelgroeiende opkomende toepassingen. HF en UHF RFID antenne markten zullen groeien, maar ziet het relatieve marktaandeel van de soorten inkt te transformeren in het komende decennium.
 
3D-antennes gemaakt met behulp van spuitbussen afdrukken zullen blijven steeds tractie. Deze aanpak zal het hoofd-on concurreren met MID (gegoten interconnect devices) technieken en zal een substantiële speler op de markt voor consumentenelektronica worden. Metalen gaas als ITO alternatief zal langzaam opmars maken, ondanks de lopende periode van consolidatie in de TCF-industrie, het creëren van de vraag naar zilver nanodeeltjes gebruikt bij het vullen of het afdrukken van fijne lijnen.
 
Nieuwe markten zullen ontstaan en nieuwe prestatie-eisen. In-mold elektronica inkten die kan rekken en te overleven de thermovormen / gietproces te eisen. Electronic textiel zal vereisen inkten die echt rekbaar zijn en bestand zijn tegen herhaalde wasbeurten. 3D gedrukte elektronica en desktop PCB printers zal de hoge geleidbaarheid en lage temperatuur inkt nodig om grote nieuwe prototyping mogelijkheden openen voor 3D-printers en circuit ontwerpers. Al deze markten zijn klaar voor een snelle groei voorzien technologische innovaties kan de market pull te voldoen.
 
Merk op dat de inkt verkoopprijzen zijn gedaald als gevolg van een daling van de ruwe metalen prijzen, maar ook onder druk gezet de marges, wat resulteerde in een daling van onze omzet prognoses.
 
" Geleidende inkt Markten 2017-2027: voorspellingen, Technologies, spelers ," I Laatste rapport DTechEx over de geleidende inkt en pasta markt, biedt een uitgebreid overzicht van de geleidende inkten en pasta markt, met gedetailleerde markt prognoses van 10 jaar gesegmenteerd door de toepassing en het type materiaal, evenals een gedetailleerde analyse van ten minste 17 bestaande en nieuwe toepassingssectoren.


IDTechEx begeleidt strategische zakelijke beslissingen door middel van haar onderzoek en Events services, die u helpen profiteren van opkomende technologieën. IDTechEx biedt onafhankelijk onderzoek, business intelligence en advies aan bedrijven over de hele waardeketen op basis van kernactiviteiten onderzoeksactiviteiten en methodologieën verstrekken gezocht door bedrijfsleiders, strategen en opkomende technologie scouts om hun zakelijke beslissingen te helpen data. Geïnteresseerden kunnen meer leren op www.IDTechEx.com, en om hun behoeften te bespreken, kunnen contact opnemen met IDTechEx op research@IDTechEx.com.
 

Een paar:Elektrochemisch Voorbereid Silver Nanoflakes en nanodraden Volgende:TMDC Nanoflakes Maakt nieuw type Photosynthetic Zonnecel