Studenten presenteren hun vaardigheden van de wetenschap

- Mar 24, 2017-

Great Falls College MSU was verpakt op dinsdag ochtend als de Montana regio II Science en Engineering Fair schopte.

Studenten in de rangen zes tot en met 12 van de gletsjer, Toole, Liberty, Teton, Pondera, Cascade en Judith Basin County verpakt de gangen van de school met hun project platen en prototypes. Achttien scholen en diverse huis-scholieren waren vertegenwoordigd.

Meer dan 150 rechters liep het college, quizzen 308 middelbare scholieren en 44 middelbare scholieren uit hypothese conclusie en alles daartussenin.

Centerville zevende-grader Cade Hutchins aangetoond trots zijn tornado buizen ondanks het feit dat zijn hypothese dat warm water zou reizen via de tornado sneller dan koud water bleek onjuist te zijn.

"Ik dacht dat daar de hete moleculen sneller in het water bewegen, het zou sneller," zei Cade. "Ik geconcludeerd dat de koude moleculen meer strak zijn verpakt, zodat het water dichtere was en het tot zinken gebracht. Het is zoals warme en koude lucht en de oceaan stromingen."

Cade vervaardigd zijn project met twee 32-ounce frisdrank flessen en een rode, plastic fles-connector.

Cade wordt gebruikt om MacGyvering materialen samen vanuit zijn ervaring met Centerville de NASA project. Hij helpt bij het maken van een ruimtepak die kan weerstaan het vacuüm van de ruimte.

"Ik denk dat wanneer ik opgroeien, ik wil een ingenieur worden."

B9326689574Z.1_20170314201824_000_GHVHNURQT.1-0.jpg

Leanne Frost, directeur van algemeen vormend onderwijs, business, technologie en overdracht divisie op Great Falls College MSU, zei dat het doel van dit evenement is om opgewonden over wetenschap en techniek velden van gebied studenten.

"Dit is een geweldige kans voor studenten van alle leeftijden om te pronken met hun enthousiasme voor wetenschap," zei Frost.

Boven, stonden Simms junior Avery Harris voor haar multiplex project bestuur ter illustratie van de beste manier om medische apparatuur schoon voor patiënten met taaislijmziekte. Avery benaderde haar project met sentimentele gehechtheid.

Avery's grootvader vertrouwden op medische apparatuur, maar vaak schoongemaakt door het alleen te spoelen en vervolgens het weglaten. Avery gedacht dat deze methode was niet effectief in staving off de groei van bacteriën.

Avery begon te werken aan het college met een arts wiens dochter taaislijmziekte heeft. Ze werd gepresenteerd een uitdaging: kan ze afleiden welke schoonmaak methode is het meest effectief voor patiënten afhankelijk van medische apparatuur?

Avery gebruikt drie verschillende soorten bacteriën in haar experiment: E. coli, staph en pseudomonas aeruginosa. "Ik kook al het zou de meest effectieve," zei ze. "Bleek dat om waar te zijn, maar de meeste medische apparatuur bestaat uit kunststof en kan alleen worden gekookt voor vijf minuten voordat het begint te smelten."

Ook experimenteerde ze met goud en zilver-nanodeeltjes te zien als ze de groei zou voorkomen. Ze besloot dat het werkte met een aantal van de bacteriën, maar niet met alle van hen stoppen.

Veel studenten zetten net zoveel tijd in de presentatie van hun projecten, zoals zij geleidende experimenten deden. Besturen van alle vormen, maten en kleuren geïllustreerd hun methoden en bevindingen met tekst, foto's en grafieken.

Amanda Nix, 7-12 wetenschap leraar aan Sunburst, zei dat deze ervaring is belangrijk voor studenten.

"Het is vakoverschrijdende," zei Nix. "Ze zijn schrijven, onderzoek, presenteren en leren van nieuwe computerprogramma's voor de wetenschap."

Sunburst studenten gewerkt aan hun projecten bijna uitsluitend tijdens schooltijd om ervoor te zorgen dat elke student had hetzelfde niveau van tijd en toegang tot hun experimenten te voltooien.

B9326689574Z.1_20170314201824_000_G8VHNUROH.1-0.jpg

"Het gebeurt allemaal op school zodat ze kunnen elkaar steunen en de leerkrachten daar hebben" Nix zei. "Het niveau het speelveld voor alle studenten die mogelijk geen ondersteuning thuis."

Alle van de wetenschap eerlijke leveringen waren verstrekt aan de studenten Sunburst door een lokale sponsor.

Het gedeelte van de middelbare school van de wetenschap beurs is gesanctioneerd door Intel International Science and Engineering Fair. Het bovenste projecten uit de rangen van de middelbare school komen in aanmerking om deel te nemen in de nationale ISEF evenement in Los Angeles in mei.

Prijzen werden uitgereikt door burgemeester Bob Kelly.

De wetenschap beurs gaat door op donderdag 16 maart, voor de elementaire studenten. Het zal beginnen om 8:30 uur en loopt tot 14.00 uur De Great Falls College MSU stam Club zal vermaken het publiek met een paar experimenten van de wetenschap om 11:15 uur Vervolgens begint de prijsuitreiking om 13.00 uur
Een paar:Katalytische Glaswerk maakt Metaal Recycling Gemakkelijk Volgende:Met behulp van Inkjet afdrukken om te bouwen van intelligente flexibele hybride schakelingen