Zilver Nitraat De schade aan het menselijk lichaam

- Oct 24, 2017-

Zilvernitraat is een kleurloos kristal, oplosbaar in water. Zuiver zilvernitraat is stabiel voor licht, maar vanwege het algemene product is zuiverheid niet genoeg, de waterige oplossing en vaste stof worden vaak opgeslagen in de bruine reagensfles. Voor fotografische emulsie, zilver, spiegel, drukwerk, medicijnen, verven van haar, testchloride, bromide en jodide, enz., Ook gebruikt in de elektronica-industrie.

Analytische chemie voor de precipitatie van chloride-ionen, de werkstandaard van zilvernitraat voor kalibratie van natriumchloride-oplossing. Anorganische industrie voor de vervaardiging van andere zilverzouten. De elektronica-industrie wordt gebruikt bij de productie van geleidende lijmen, nieuwe gaszuiveraars, A8x-moleculaire zeven, verzilverde handschoenen en handschoenen met handschoenen. Fotografische industrie voor de vervaardiging van film, röntgenfilm en fotografische film en andere fotografische materialen. De galvaniseerindustrie wordt gebruikt voor het verzilveren van elektronische componenten en andere handwerken, en wordt ook gebruikt als een verzilverd materiaal voor spiegels en thermosflessen. De batterij-industrie wordt gebruikt om zilver-zink-batterijen te produceren. Geneesmiddel gebruikt als fungicide, corrosiemiddel. Japanse chemische industrie voor het verven van haar en ga zo maar door. Analytische chemie wordt gebruikt om chloor, broom, jodiumcyanide en thiocyanaat te bepalen.

Voor niet-cyanide-zilver, zoals thio-zwavelzuur, zilverzilver, zilver-zilver, zilver-imide-disulfide-zilver, zilversulfaat, zilver en ander hoofdzout. Is de bron van zilverionen. Zilvernitraatgehalte op de verzilveringsoplossing geleidbaarheid, dispersie en neerslagsnelheid hebben een zekere impact. De algemene dosering is 25-50 g / L.

De waterige oplossing van zilvernitraat kan worden gereduceerd met organische reductantaldehyden en suikers. Het is dus het reagens om aldehyden en suikers te testen. Ook gebruikt voor het bepalen van het chloride-ion, de bepaling van mangaan-katalysator, galvaniseren, fotografie, porseleinkleuring.

Wat zijn de gevaren van zilvernitraat voor het menselijk lichaam?

Vooral zilverionen zijn zware metalen, zullen worden vergiftigd, in de handen zullen wit zijn, voornamelijk zware metalen veroorzaakt door eiwitdenaturatie.

Zilvernitraat is een kleurloos kristal, oplosbaar in water. Zuiver zilvernitraat is stabiel voor licht, maar vanwege het algemene product is zuiverheid niet genoeg, de waterige oplossing en vaste stof worden vaak opgeslagen in de bruine reagensfles. Voor fotografische emulsie, zilver, spiegel, drukwerk, medicijnen, verven van haar, testchloride, bromide en jodide, enz., Ook gebruikt in de elektronica-industrie.

Zilvernitraat in het geval van organische stof grijszwart, ontleding van zilver. Zuiver zilvernitraat is stabiel voor licht, maar vanwege het algemene product is zuiverheid niet genoeg, de waterige oplossing en vaste stof worden vaak opgeslagen in de bruine reagensfles. Zilvernitraat wordt verwarmd tot 440 ° C om te ontbinden in zilver, stikstof, zuurstof en stikstofdioxide. Waterige oplossing en ethanoloplossing op de elixer-neutrale reactie, zilvernitraat met een reeks precipitatiereacties van reagentia of coördinatiereactie. Bijvoorbeeld, met waterstofsulfide reactie, de vorming van Black Silver sulfide Ag2S neerslag; met kaliumchromaatreactie, de vorming van roodachtig bruin zilverchromaat Ag2Cr04 precipitatie; met natriumwaterstoffosfaatreactie, de vorming van neerslag van geel zilverfosfaat Ag3P04; reactie met halogeenionen, om zilverhalide AgX-precipitaat te vormen. Maar ook met de rol van alkali, de vorming van bruinzwart zilveroxide Ag2O neerslag; met de rol van oxalaationen om neerslag van wit zilveroxalaat Ag2C2O4 te vormen. Zilvernitraat kan reageren met NH3, CN-, SCN- en zo verder om verschillende coördinatie-ionen te vormen.

gebruik:

Analytische chemie voor de precipitatie van chloride-ionen, de werkstandaard van zilvernitraat voor kalibratie van natriumchloride-oplossing. Anorganische industrie voor de vervaardiging van andere zilverzouten. De elektronica-industrie wordt gebruikt bij de vervaardiging van geleidende lijmen, nieuwe gaszuiveraars, A8x moleculaire zeven, verzilverde handschoenen en handschoenen met handschoenen. Fotografische industrie voor de vervaardiging van film, röntgenfilm en fotografische film en andere fotografische materialen. De galvaniseerindustrie wordt gebruikt voor het verzilveren van elektronische componenten en andere handwerken, en wordt ook gebruikt als een verzilverd materiaal voor spiegels en thermosflessen.


Een paar:Zilvernitraat kleurloze kristallen Volgende:Zilvernitraat de fysische en chemische eigenschappen