Zilvernitraat versterken ventilatie

- Aug 08, 2017 -

Kleurloos, smaakloos transparante kristallen of wit kristal, bittere smaak. Zilvernitraat dichtheid: 4.35, melting point 212 ℃, kokend punt: 440 ℃. Voor afbeeldingen, spiegels, zilveren Nitrate verzilverde, verborgen en onuitwisbare inkt, kleuring, porselein, kleuren, etsen van ivoor en chemische analyse

Belangrijke reagentia, gebruikt medisch als antivirus, samentrekkend, zilvernitraat neonatale oog ontsteking preventie en veterinaire behandeling van wonden en lokale ontsteking.

Dierproeven kunnen leiden tot hemolytisch bloedarmoede en longoedeem, herhaalde kleine doses van zilveren injecties, kan leiden tot bloedarmoede, beenmerg hyperplasie, weefsel, organen optreden zilveren kalmte, zilvernitraat met name de nier glomerulus substraat zilver kalm, kunt leiden tot een verdikking van de film.

Op korte termijn overdreven om de huid slijm membraan heeft de stimulatie en de bijtende werking, zilvernitraat aan de luchtwegen heeft de schade manifestatie is bronchitis, het slijmvlies van de luchtwegen zilveren kalmte, de zilveren kalmte eerste wordt weergegeven in het bindvlies, ten onrechte na de zilvernitraat, dat zilvernitraat het slijmvlies van het maagdarmkanaal heeft de bijtende werking.

Huid zilveren rust, gemeenschappelijke hand, onderarm en andere blootgestelde delen, zilvernitraat met grijs en bruinachtig zwarte vlekken, sommige mensen lijken het lichaam de huid zilver, zilvernitraat de zilveren kalm verandering is vaak langdurig, niet makkelijk te vervagen, zilvernitraat de effect op de luchtwegen kan leiden tot chronische bronchitis.

Zilvernitraat is een sterke oxidator met een brandgevaar. Brand met water.

Naast organische stof, wanneer het licht zwart, zilver nitraat is als er waterstofsulfide, ongeacht of de lichten zijn verduisterd. Kan worden ontleed in zilver door te verwarmen.

Nadat de zilvernitraat wordt ten onrechte geserveerd, gechloreerde zilvernitraat snel kan inhaleren van de geconcentreerde zout water en wassen van de maag met 2% natrium injectie om de vorming van zilverchloride overhaaste en andere symptomatische behandeling. Zilvernitraat huid en slijmvliezen van de ogen van zilver, gebruikte natrium thiosulfate als ijzer kaliumcyanide mengsel, zilvernitraat lokale intradermale of conjunctivale injectie kan zijn, er is een zeker effect.

Om te voorkomen dat de ontleding van zilvernitraat, kan worden opgeslagen in bruine flessen of licht beveiligde containers, op lage temperatuur, de ventilatie, de ver-organische en gemakkelijk geoxideerde stoffen. Laden van de methode: (II) klasse.

Zilvernitraat behoort tot sterke oxidator, bijtende stof en milieuvervuiling. Met een aantal organische of zwavel, fosfor slijpen, effect kan worden verbrand of gemengd ontplofte; Zilvernitraat is corrosief. Zodra de huid wordt gekleurd met zilvernitraat, oplossing, verschijnen zwarte vlekken, zilvernitraat als gevolg van de vorming van zwarte eiwit zilver.

Zilvernitraat heeft een bepaalde toxiciteit, in het lichaam op de gastro-intestinale productie van ernstige corrosie, de volwassen dodelijke hoeveelheid van ongeveer 10 gram. Het misbruik van zilvernitraat kan leiden tot ernstige buikpijn, zilvernitraat braken, bloed en zelfs perforatie van het maag-darmkanaal. huid- en brandwonden kan veroorzaken. De werknemers die zijn blootgesteld aan het product voor een lange tijd zal systemische zilver-body ziekte hebben. Zilvernitraat manifestaties omvatten: een breed scala van leisteen kleur zwart of licht grijs-blauw, oog schade door zilver in de ogen, huidpigmentatie, zilvernitraat respiratoire zilveren kalmte veroorzaakt door chronische bronchitis, enzovoort.

Luchtdichte operatie, versterking van de ventilatie. De exploitant moet dragen rubber handschoenen en bril te vermijden vochtig op de huid.

Bewaar op een koele, geventileerde plaats; Uit de buurt van vuur en hitte. Vermijd licht. Zilvernitraat temperatuur niet meer dan 30 ℃, relatieve vochtigheid, niet meer dan 80%. Zilvernitraat de verpakking moeten worden gesloten en niet vochtig. moet met easy (can) brandstof, vermindering van de agent, alkali klasse, alcoholen, eetbare chemische stoffen gescheiden op te slaan, gemengde opslag voorkomen.


Een paar:Zilveren Nanoparticle bactericide kenmerken Volgende:Anorganische samengestelde classificatie