Zilvernitraat Significant verschil

- Oct 25, 2017-

De in situ-synthese van zilveren nanodeeltjes en treksterkte-verdunningswol werd uitgevoerd onder de voorwaarde dat geen reductiemiddel was toegevoegd. In dit artikel worden de functionele groepen wolvezels voornamelijk gebruikt om zilverionen terug te brengen tot zilveren nanodeeltjes, zilvernitraat en de interactie tussen de gesynthetiseerde nanodeeltjes en de eiwitketens van wolvezels. Volgens de hypothese die is bewezen door ultraviolet-zichtbare absorptiespectra, zilvernitraat, is een andere mogelijkheid dat de wolproteïne-molecuulketen wordt verknoopt door de aminadiazo-reactie van het amino op de wolvezel. De duur van de temperatuur maakt de volledige groei van de zilverkernen in de eiwitketen voldoende om meer verknoping in de eiwitketen van de wolvezel te creëren.

De onderzoekers verdeelden de patiënten willekeurig met orale ulcera in twee groepen, de patiënten in de experimentele groep werden behandeld met zilvernitraat cauterisatie, zilvernitraat en de controlegroep werden behandeld met placebo. Alle ulcera werden behandeld met een concentratie van 10% lidocaïne voor lokale anesthesie 5 minuten vóór de behandeling.

In de experimentele groep werd het zilvernitraatstaafje op het oppervlak van de ulcus geplaatst totdat de laesie wit werd. In de controlegroep wordt de lege balk op hetzelfde moment geplaatst als het oppervlak van de maagzweer. Alle patiënten na de behandeling, spoel de mond gedurende 5 minuten met water. Zilvernitraat Om de mate van pijn op de eerste, derde en zevende dag na de operatie te registreren, vergelijkt u de grootte van de zweer, meet u de grootte van de zweer op de zevende dag, zilvernitraat en de tijd die nodig is om de zweer te genezen.

De resultaten toonden aan dat, hoewel de gemiddelde pijnscores vergelijkbaar waren in de preoperatieve twee groepen, er echter een significant verschil was tussen de experimentele groep en de controlegroep op de eerste dag en de zevende pijnscore. Op de zevende dag na de operatie had Silver Nitrate 60% van de patiënten in de experimentele groep maagzweerhealing en slechts 32% van de controlegroep had zweergenezing; de gemiddelde hersteltijd van de experimentele groepzweer was 2,7 dagen. De gemiddelde genezingsduur van de zweer in de controlegroep was 5,5 dagen.

De studie toonde aan dat het gebruik van zilvernitraat bij het verbranden van de afte van de aften een veilig en effectief en snel behandelingsregime is, de pijn van de zweer kan verlichten, maar ook de genezingsduur van zweren kan verkorten.


Een paar:Anorganische verbinding vier categorieën Volgende:Silver Nanoparticle Environmental Safety