Zilvernitraat van de behandeling

- Jul 31, 2017-

Kleurloos, smaakloos transparante kristallen of wit kristal, zilvernitraat bittere smaak. Dichtheid: 4.35, smeltpunt 212 ° C, punt koken: 440 ° C. gebruikt voor fotografie, spiegels, zilvernitraat zilveren vergulde, verborgen en niet-vervagende inkt vlekken, porselein, kleuren, etsen van ivoor en chemische analyse

Van de belangrijke reagentia, medisch gebruikt als antivirus agenten, zilvernitraat astringents, neonatale ophthalmic profylaxe en diergeneeskundig gebruik als wond en lokale inflammatoire behandeling.

Dier kan test kan leiden tot hemolytisch bloedarmoede en longoedeem, zilvernitraat herhaald kleine doses van zilveren injectie, leiden tot bloedarmoede, myeloproliferation, weefsel en organogenese, zilveren nitraat vooral het glomerulaire kelder membraan zilver kalm, kunt leiden tot een verdikking van het membraan van de kelder.

Op korte termijn excessieve huidirritatie en corrosieve invloed op de luchtwegen, bronchitis,

Huid zilveren kalm, gemeenschappelijke hand, onderarm en andere blootgestelde delen, zilvernitraat met grijze en bruine zwarte vlekken, dat sommige mensen lijken systemische huid zilveren rust, zilvernitraat deze zilveren kalm verandering is vaak blijvend en gemakkelijk te laten verdwijnen, het effect op de luchtwegen systeem kan leiden tot chronische bronchitis.

Zilvernitraat is een sterke oxidator en op risico van brand. Wanneer is het vuur in vuur en vlam.

En organische stof coëxistentie met het geval van lichte zwart, zilvernitraat als waterstofsulfide, met of zonder licht zwart zijn. Kan worden ontleed door verwarming en zilver.

Zilvernitraat in het geval van organische stof grijs zwart, zilvernitraat ontleding van zilver. Pure zilvernitraat is stabiel aan het licht, maar vanwege het algemene product zuiverheid is niet genoeg, de waterige oplossing en solid zijn vaak opgeslagen in de fles bruin reagens. Zilvernitraat wordt verhit tot 440 ° C te ontleden in zilver, stikstof, zuurstof en stikstofdioxide. De waterige oplossing en de ethanol-oplossing neutraal naar de litmus waren en had een pH van ongeveer 6. Het kookpunt van 444 ° C (afbraak). Is er oxidatie. Zilvernitraat in aanwezigheid van organische materie, zie licht wordt grijs of grijs zwart. Zilvernitraat reageert met een reeks van reagentia voor neerslag of coördinatie (Zie coördinatieverbindingen). Bijvoorbeeld, met waterstofsulfide reactie, zilvernitraat de vorming van neerslag zwart zilver sulfide Ag2S; met kalium chromaat reactie, de vorming van roodachtig bruin zilverchromaat Ag2CrO4 neerslag; met Dinatrium waterstof fosfaat reactie, de vorming van geel zilver fosfaat Ag3PO4 neerslag; reactie met halogeen ionen, vormen een neerslag van zilverhalogenide AgX. Zilvernitraat, maar ook met de rol van alkali, de vorming van bruin zwart zilver oxide Ag2O neerslag; met de rol van oxalaat-ionen te vormen wit zilver oxalaat Ag2C2O4 neerslag. Zilvernitraat kan reageren met NH3, CN-, SCN - en zo verder om te vormen van de verschillende complexe ionen.

Analytische chemie bij de precipitatie van chloride-ionen, de referentie van de werken van zilvernitraat voor kalibratie van natriumchloride-oplossing van zilvernitraat. Anorganische industrie voor de vervaardiging van andere zilver zouten. De elektronica-industrie wordt gebruikt bij de vervaardiging van Geleidende lijmen, nieuwe gas reinigers, A8x moleculaire zeef, verzilverd en gehandschoende handschoenen. Fotografische industrie voor de vervaardiging van fotografische film, zilvernitraat x-ray film en fotografische film en andere fotografische materialen. De galvaniseren-industrie wordt gebruikt voor zilver plating van elektronische componenten en andere ambachten, en wordt ook gebruikt als een zilver en zilveren materiaal voor spiegels en thermoses. De batterij-industrie wordt gebruikt voor het produceren van zilver en zink batterijen. Zilvernitraat geneeskunde gebruikt als een fungicide, corrosie agent. Japanse chemische industrie voor het verven van haar en zo verder. Zilvernitraat analytische chemie wordt gebruikt om te bepalen van chloor, broom, jodium cyanide en thiocyanaat.


Een paar:Anorganische Compound Diverse Volgende:Zilveren Nanoparticle milieu veiligheid