Zilvernitraat verspreiden en neerslag

- Aug 16, 2017-

Zilvernitraat is een sterke oxidator, bijtend, milieu verontreinigende stoffen. Zilvernitraat met sommige organische stof of zwavel, fosfor gemengd slijpen, effect kan worden verbrand of ontploft; Zilvernitraat is corrosief. Zodra de huid gekleurd met zilvernitraat, oplossing, zal er zwarte vlekken, zilvernitraat als gevolg van de vorming van een zwarte eiwit silver.

Kleurloos, smaakloos transparante kristallen of wit kristal, bittere smaak. Dichtheid: 4.35, smeltpunt 212 ° C, punt koken: 440 ° C. gebruikt voor fotografie, spiegels, zilvernitraat zilveren vergulde, verborgen en niet-vervagende inkt vlekken, porselein, kleuren, etsen van ivoor en chemische analyse

Van de belangrijke reagentia, medisch gebruikt als antivirus agenten, zilvernitraat astringents, neonatale ophthalmic profylaxe en diergeneeskundig gebruik als wond en lokale inflammatoire behandeling.

Proeven met dieren kan leiden tot hemolytisch bloedarmoede en longoedeem, herhaalde kleine doses van zilveren injectie, kan leiden tot bloedarmoede, myeloproliferation, weefsel en organogenese, zilvernitraat met name het glomerulaire kelder membraan zilver kalm, kan leiden tot verdikking van de membraan van de kelder.

Op korte termijn excessieve huidirritatie en corrosieve invloed op de luchtwegen, bronchitis,

Analytische chemie bij de precipitatie van chloride-ionen, de referentie van de werken van zilvernitraat voor kalibratie van natriumchloride-oplossing van zilvernitraat. Anorganische industrie voor de vervaardiging van andere zilver zouten. De elektronica-industrie wordt gebruikt bij de vervaardiging van Geleidende lijmen zilvernitraat nieuwe gas reinigers, A8x moleculaire zeef, verzilverd en gehandschoende handschoenen. Fotografische industrie voor de vervaardiging van fotografische film, x-ray film en fotografische film en andere fotografische materialen. De galvaniseren-industrie wordt gebruikt voor zilver plating van elektronische componenten en andere ambachten, en wordt ook gebruikt als een zilver en zilveren materiaal voor spiegels en thermoses. De batterij-industrie wordt gebruikt voor het produceren van zilver en zink batterijen. Zilvernitraat geneeskunde gebruikt als een fungicide, corrosie agent. Japanse chemische industrie voor het verven van haar en zo verder. Analytische chemie is gebruikt om te bepalen van chloor, broom, jodium cyanide en thiocyanaat. [3]

Voor niet-cyanide zilver, zoals de zilveren thiosulfate zilver, zilver plating zilver, zilver imide bisulfide, sulfosalicylic zuur zilver plating en andere belangrijkste zout. Zilvernitraat Is de bron van zilver ionen. Zilvernitraat inhoud op het zilver plating oplossing geleidbaarheid, dispersie en neerslag tarief bepaalde gevolgen hebben. Algemene dosering is 25-50g/L.

De waterige oplossing van zilvernitraat kan worden verminderd door organische reductant aldehyden en suikers. Het is dus het reagens voor het testen van aldehyden en suikers. Ook gebruikt om te bepalen van de chloride-ion, zilvernitraat de bepaling van mangaan katalysator, galvaniseren, fotografie, porselein kleuren.


Een paar:Zilvernitraat gevaar dat Volgende:Zilveren Nanoparticle hoge activiteit