Zilvernitraat chemische analyse

- Jul 10, 2017-

Kleurloos, smaakloos transparante kristallen of wit kristal, zilvernitraat bittere smaak. Dichtheid: 4.35, smeltpunt 212 ° C, punt koken: 440 ° C. gebruikt voor fotografie, spiegels, zilvernitraat zilveren vergulde, verborgen en niet-vervagende inkt vlekken, porselein, kleuren, etsen van ivoor en chemische analyse

Belangrijke agenten, zilvernitraat medisch gebruikt als antivirus agenten, astringents, neonatale ophthalmic profylaxe en diergeneeskundig gebruik als wond en lokale inflammatoire behandeling.

Proeven met dieren kan leiden tot hemolytisch bloedarmoede en longoedeem, zilvernitraat herhaald kleine doses van zilveren injectie, kunnen veroorzaken bloedarmoede, myeloproliferation, zilvernitraat weefsel en organogenese, met name het glomerulaire kelder membraan van zilver kalm, kan leiden tot een verdikking van het membraan van de kelder.

Op korte termijn overdosis op de huid en de slijmvliezen hebben een stimulerend effect en corrosie, de luchtwegen schade aan bronchitis, zilvernitraat respiratoire submucosal zilveren rust, rust voor het eerst in het bindvlies, na nemen zilver verscheen zilver nitraat spijsverteringskanaal slijmvlies is corrosief.

Huid rustig zilver zilvernitraat gemeenschappelijk hand, onderarm en andere blootgestelde delen, met grijze en bruine zwarte vlekken, dat sommige mensen lijken systemische huid zilveren rust, zilvernitraat deze zilveren kalm verandering is vaak blijvend en gemakkelijk te laten verdwijnen, het effect op de luchtwegen systeem kan leiden tot chronische bronchitis

Zilvernitraat is een sterke oxidator en op risico van brand. Wanneer is het vuur in vuur en vlam.

En organische stof coëxistentie met het geval van licht kan zwart, zilver nitraat als waterstofsulfide, met of zonder licht zwart zijn. Kan worden ontleed door verwarming en zilver.

Huid: Draag beschermende kleding Voorkom contact met de huid.

Ogen: met chemische veiligheidsbril.

Inademing: Moeten worden uitgerust met gasmasker ter voorkoming van overmatige consumptie van zilvernitraat stof of het mengsel.

Na het nemen van de zilvernitraat, zilvernitraat kan snel inademing van geconcentreerde zout water en 2% natriumchloride injectie langzaam maag lavage, zodat de vorming van zilverchloride neerslag, en aan andere symptomatische behandeling. Huid en oogkleur mucosal zilveren kalm ziekte, zilvernitraat kunnen gebruikte thiosulfate van natrium en kalium Hexacyanoferraat mengsel, lokale intradermale of subconjunctival injectie, een bepaalde effect hebben.

Om te voorkomen dat de ontleding van zilvernitraat, kan zilvernitraat worden opgeslagen in bruine flessen of donkere containers, in de lage temperatuur, de ventilatie, de zilvernitraat veel organisch materiaal en gemakkelijk om te oxideren van het materiaal op het behoud. Methode: (II) klasse.

Vóórkomen van lekkage, moet beschermende maskers en handschoenen dragen. Spoelen met water, Verdun het afvalwater

Zilvernitraat in het geval van organische stof grijs zwart, zilvernitraat ontleding van zilver. Pure zilvernitraat is stabiel aan het licht, maar vanwege het gebrek aan zuiverheid van het product in het algemeen, de waterige oplossing en lichamen worden vaak gehouden in bruin reagens flessen. Zilvernitraat wordt verhit tot 440 ° C te ontleden in zilver, stikstof, zuurstof en stikstofdioxide. De waterige oplossing en de ethanol-oplossing neutraal naar de litmus waren en de pH was ongeveer 6. Het kookpunt van 444 ° C (afbraak). Is er oxidatie. In aanwezigheid van organisch materiaal wordt Zie het licht grijs of grijs zwart. Zilvernitraat reageert met een reeks van reagentia voor neerslag of coördinatie (Zie coördinatieverbindingen). Bijvoorbeeld, met waterstofsulfide reactie, zilvernitraat de vorming van neerslag zwart zilver sulfide Ag2S; met kalium chromaat reactie, de vorming van roodachtig bruin zilverchromaat Ag2CrO4 neerslag; met natrium waterstof fosfaat reactie, de vorming van geel zilver fosfaat Ag3PO4 neerslag; reactie met halogeen ionen, vormen van zilverhalogenide AgX neerslag. Zilvernitraat, maar ook met de rol van alkali, de vorming van bruin zwart zilver oxide Ag2O neerslag; met de rol van oxalaat-ionen te vormen wit zilver oxalaat Ag2C2O4 neerslag. Zilvernitraat en NH3, CN - SCN- en andere reacties, de vorming van een verscheidenheid van ionen.


Een paar:Zilveren Nanoparticle belangrijke toepassing waarde Volgende:Zilveren Nanoparticle functies