Zilvernitraat chemische analyse

- Jul 21, 2017-

Kleurloos, smaakloos transparante kristallen of wit kristal, zilvernitraat bittere smaak. Dichtheid: 4.35, smeltpunt 212 ° C, punt koken: 440 ° C. gebruikt voor fotografie, spiegels, zilvernitraat zilveren vergulde, verborgen en niet-vervagende inkt vlekken, porselein, kleuren, etsen van ivoor en chemische analyse

Van de belangrijke reagentia, medisch gebruikt als antivirus agenten, zilvernitraat astringents, neonatale ophthalmic profylaxe en diergeneeskundig gebruik als wond en lokale inflammatoire behandeling.

Dier kan test kan leiden tot hemolytisch bloedarmoede en longoedeem, zilvernitraat herhaald kleine doses van zilveren injectie, leiden tot bloedarmoede, myeloproliferation, weefsel en organogenese, zilveren nitraat vooral het glomerulaire kelder membraan zilver kalm, kunt leiden tot een verdikking van het membraan van de kelder.

Op korte termijn excessieve huidirritatie en corrosieve invloed op de luchtwegen, bronchitis,

Huid zilveren kalm, gemeenschappelijke hand, onderarm en andere blootgestelde delen, zilvernitraat met grijze en bruine zwarte vlekken, dat sommige mensen lijken systemische huid zilveren rust, deze zilveren kalm verandering is vaak blijvend en gemakkelijk te laten verdwijnen, zilvernitraat het effect op de luchtwegen systeem kan leiden tot chronische bronchitis.

Zilvernitraat is een sterke oxidator en op risico van brand. Wanneer is het vuur in vuur en vlam.

En organische stof coëxistentie met het geval van lichte zwart, als waterstofsulfide, zilvernitraat met of zonder licht zwart zijn. Zilvernitraat kan worden ontleed door verwarming en zilver.

Na het nemen van de zilvernitraat, kan snel inhalatie van geconcentreerde zout water, zilvernitraat en 2% natriumchloride injectie langzaam maag lavage, zilvernitraat zodat de vorming van zilverchloride neerslag, en aan andere symptomatische behandeling. Huid en oogkleur mucosal zilveren rust, kan worden gebruikt thiosulfate van natrium en kalium Hexacyanoferraat mengsel, lokale intradermale of subconjunctival injectie, een bepaalde effect hebben.

Om te voorkomen dat de ontleding van zilvernitraat, kan zilvernitraat worden opgeslagen in bruine flessen of donkere containers, in de lage temperatuur, ventilatie, veel organisch materiaal en gemakkelijk om te oxideren van het materiaal op het behoud.

Zilvernitraat in het geval van organische stof grijs zwart, zilvernitraat ontleding van zilver. Pure zilvernitraat is stabiel aan het licht, maar vanwege het algemene product zuiverheid is niet genoeg, de waterige oplossing en solid zijn vaak opgeslagen in de fles bruin reagens. Zilvernitraat wordt verhit tot 440 ° C te ontleden in zilver, stikstof, zuurstof en stikstofdioxide. De waterige oplossing en de ethanol-oplossing neutraal naar de litmus waren en had een pH van ongeveer 6. Het kookpunt van 444 ° C (afbraak). Is er oxidatie. In aanwezigheid van organisch materiaal wordt zilvernitraat Zie licht grijs of grijs zwart. Zilvernitraat reageert met een reeks van reagentia voor neerslag of coördinatie (Zie coördinatieverbindingen). Bijvoorbeeld, met waterstofsulfide reactie, zilvernitraat de vorming van neerslag zwart zilver sulfide Ag2S; met kalium chromaat reactie, de vorming van roodachtig bruin zilverchromaat Ag2CrO4 neerslag; met Dinatrium waterstof fosfaat reactie nitraat zilver de vorming van geel zilver fosfaat Ag3PO4 neerslag; de reactie met halogeen ionen, zilvernitraat vormen een zilverhalogenide AgX neerslag. Zilvernitraat, maar ook met de rol van alkali, de vorming van bruin zwart zilver oxide Ag2O neerslag; met de rol van oxalaat-ionen te vormen wit zilver oxalaat Ag2C2O4 neerslag. Zilvernitraat kan reageren met NH3, CN-, SCN - en zo verder om te vormen van de verschillende complexe ionen.


Een paar:Zilveren Nanoparticle interactie Volgende:Zilveren Nanoparticle Environment Safety