Zilver Nanoparticle Wijd gebruikt in

- Jun 01, 2017-

Zilver Nanoparticle Metaal zilver wordt veel gebruikt in ons dagelijks leven, evenals in diverse medische behandelingen. Door nanotechnologie doorbraken hebben zilver nanodeeltjes (hierna AGNPS genoemd) meer voordelen gekregen. Maar de groei van AGNPS-applicaties op verschillende terreinen leidt onvermijdelijk tot een verhoogd potentieel risico op nanodeeltjes, waardoor de zorg voor milieubescherming en de gezondheid van de mens zorgt. De onderzoekers van Silver Nanoparticle hebben de afgelopen jaren de toxiciteit van AGNPS beoordeeld en probeerden hun cellulaire en moleculaire toxiciteitsmechanismen te onderzoeken.

Nano-materialen Voer het biologische systeem in, met cellen, organellen en macromoleculen (zoals eiwitten, nucleïnezuren, lipiden, koolhydraten) om een reeks nanopartikels-biomoleculen te creëren. De dynamische fysisch-chemische interactie, kinetiek en warmteoverdracht in dit grensvlak beïnvloeden enkele processen, zoals de vorming van eiwitkronen, celcontact, zilveren nanopartikelmembraan-ingekapselde deeltjes, celopname en biokatalyse, die allemaal de biocompatibiliteit bepalen en Biologische gevaren van nanomaterialen.


Agnps eens in het menselijk lichaam kunnen sommige in het oorspronkelijke doelweefsel blijven, maar in principe worden ze vervoerd via het bloed- of lymfestelsel, verdeeld in de secundaire doelorgaan van het lichaam, waardoor specifieke organen of systemen kunnen reageren. Zilver Nanoparticle Bij knaagdieren zijn de hersenen, lever, milt, nier en testis de belangrijkste secundaire doelorganen van het hele lichaam, ongeacht of orale, intraveneuze of intraperitoneale injecties aan Agnps worden toegediend. Dit patroon van orgaanverdeling suggereert dat de potentiële toxiciteit van AGNPS neurotoxiciteit, immunologische toxiciteit, nefrotoxiciteit en reproductieve toxiciteit in vivo kan veroorzaken.

Het doorvoeren van actief vervoer (dwz inslikken) in de cellen van de Agnps heeft geen duidelijke cytotoxiciteit. In tegenstelling hiermee, Agnps, die voornamelijk wordt uitgewisseld met inwendige inslikken op het interne lysosomale interval, heeft een significante toxiciteit voor de cellen. In het algemeen wordt Silver Nanoparticle Agnps beschouwd als een voldoende en noodzakelijke voorwaarde voor het induceren van cytotoxiciteit. Daarnaast kan Agnps de integriteit van het celmembraan vernietigen door lipideperoxidatie te induceren, dus direct infiltreren in het celmembraan.

Er is steeds meer bewijs dat de vertaling van postmodificaties, in het bijzonder fosforylering, acetylering en ubiquitine, de activiteit en / of aggregatie van eiwitten bepaalt die autofagie vertonen en autofagische ontwikkeling verfijnen. De toename van de celspanning kan leiden tot de instorting van het gemodificeerde systeem of de niet-specifieke wijziging die niet onder fysiologische omstandigheden optreedt.

Ubiquitine is beschouwd als de sleutel om het lot van eiwitten te beheersen, dat is het proces van het degraderen van het proteïne door protease. Meer recent is er steeds meer bewijs dat de conjugate ubiquitin keten de selectiviteit van autofagie bepaalt.

Autofagie is gedefinieerd als autofagie-geactiveerd of autofagie wordt onderbroken. De resultaten toonden aan dat de transport- en / of lysosomale functionele defecten van autofagie werden herkend als een potentiële drijvende kracht voor apoptose en autofagie, en ook bekend als type II geprogrammeerde celdood . Recente studies in vitro hebben aangetoond dat Agnps op zijn beurt ook blijken op de volgende autofagie (mogelijk het gevolg van lysosomale disfunctie), die de normale cellulaire fysiologie kan interfereren. Daarnaast lijkt de accumulatie van p62, Silver Nanoparticle op het oppervlak, P62 bevorderlijk voor het behoud van normale cellulaire fysiologie. In de vroege studies bleek dat de vorming van eiwitten van ubiquitine een pathologisch fenomeen was, een pathologisch fenomeen dat leverschade en neurodegeneratieve degeneratie veroorzaakte, die tegelijkertijd plaatsvond bij de accumulatie van p62 bij de muizen met autofagie deficiëntie. Verrassend genoeg belemmerde de ablatie van het P62-gen niet alleen de aanwezigheid van het eiwitopname-lichaam maar ook de leverschade significant verminderd.


Een paar:Anorganische verbinding kan veel warmte produceren Volgende:Zilvernitraatchemische analyse