Zilveren Nanoparticle functies

- Sep 01, 2017-

Zilver de monetaire waarde is lager dan goud, maar bij de behandeling van de infectie, de medicinale waarde van zilver kan niet worden onderschat. Wanneer de antibiotica mislukking, colloïdaal zilver op het effect ervan. Dr. Schauss van John Hapkins Universiteit is van mening dat colloïdaal zilver een natuurlijke geneesmiddel dat 'honderden ziekteverwekkers is' kan weerstaan. Professor Menriques van Minnan Universiteit heeft aangetoond dat zilver-nanodeeltjes kunnen gist onder verschillende condities doden en goede schimmelwerende vermogen hebben. Het is effectief voor preventie en behandeling van mondelinge infectie.

Zilver van monetaire waarde is lager dan goud; maar bij de behandeling van de infectie, de medicinale waarde van zilver kan niet worden onderschat; in noodsituaties is colloïdaal zilver niet alleen meer waard dan goud en effectiever.

Wanneer de antibiotica mislukking, colloïdaal zilver op het effect ervan; antibiotica de intestinale goed of slecht micro-organismen vallen, beschadigen van het immuunsysteem. Antibiotica A één aanval patroon is gevoelig voor bacteriële variatie. In feite, misbruik van antibiotica en het gebrek aan ernstige voorschriften hebben geleid tot bacteriën te bestrijden met antibiotica. Dit is een algemeen probleem in het ziekenhuis.

Aan de andere kant, betoogt Dr. Alexander G. Schauss van John Hapkins Universiteit dat colloïdaal zilver is een natuurlijke drug staat "honderden pathogenen"; veel artsen antibiotica niet vinden in 1938, en veel artsen gebruikt het infectie. Vandaag, gaan mensen terug met zilver te behandelen problemen waaronder bacteriële metamorfose.

Artsen experimenteren met zilveren nanodeeltjes om schimmel-geïnduceerde mondelinge infecties te behandelen? Schimmelinfecties veroorzaakt door Candida albicans en Candida glabrata komen vaak voor bij kunstgebit; leiden tot lijsters en tandheelkundige stomatitis - een zeer pijnlijke infectie die invloed op 70% van de mensen die slijtage kunstgebit. Deze mondelinge infecties van hard-aan-traktatie van micro-organismen vormen snel biofilms, en antibiotica niet deze schimmels doden, maar zijn eigenlijk nuttig voor hen.

Hoogleraar Mariana Henriques Universiteit van Minho en zijn collega's testte zilveren nanodeeltjes in verschillende grootten voor het analyseren van de gevolgen van deze mondelinge infecties en aandacht te besteden aan het potentiële vermogen van deze nanodeeltjes ze te bestrijden.

Henriques en zijn collega's gewend speeksel een verscheidenheid van experimentele gecontroleerde omgevingen, na de kunstmatige biofilm in speeksel, waargenomen veranderingen in schimmelinfecties veroorzaken. Al snel vonden ze dat de grootte is niet belangrijk, in alle omstandigheden, zilveren nanodeeltjes kan effectief doden de gist. Deze studie duidelijk bepaalt de antischimmel eigenschappen van zilver en verschillende deeltjesgrootte kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van processen.

Zilveren nanodeeltjes kunnen worden weergegeven in nieuwe drugs en kan worden gebruikt als een voorzorgsmaatregel in ziekenhuizen. Zilver kan de mond om te helpen met de kunstgebitten om te voorkomen dat de biofilm groei komen. Professor Henriques is van mening dat zilver-nanodeeltjes zelfs kunnen worden toegevoegd aan de gebitten te produceren van een beschermlaag tegen schimmels en bacteriën die in de mond groeien.

Functies

Nano-zilver deeltjes vanwege haar goede geleidbaarheid, dus dat het een uiterst belangrijke plaats in het veld van micro-elektronica inneemt. Nano-zilver deeltjes oppervlakte effecten, grootte quantumeffecten, enz., zodat er ook sommige speciale doeleinden, zoals oppervlakte-enhanced Raman toepassingen, medische toepassingen.

1. Nano-zilver is een zilver-achtig materiaal, deeltjesgrootte kleiner dan 100nm, meestal tussen 25-50nm.

2. Nano-zilver prestaties en de deeltjesgrootte is direct gerelateerd.

De studie vond dat hoe kleiner de deeltjesgrootte, hoe sterker de bactericide prestaties.

Functies

Op korte termijn wassen heeft geen invloed op de functie; met de natuurlijke kleur, inzetbaar kleur, de toepassing geen afbreuk aan het verven, kan volledig vervangen de leiding, tin lassen, het langdurig gebruik van nano-zilver antibacteriële zal worden gevormd in het lichaam van zilver depositie zullen biologische, nadelige effecten, overmatige afzetting en zelfs daar zal duidelijk fenomeen vergiftiging, nano-zilver vluchtig voor het milieu zal hebben enig effect heeft op de ecologie zal doden milieu in de nuttige bacteriën, kunststof producten in de neerslag van de nano-zilver na niet langer sterilisatie functie, de tijd in het algemeen in drie maanden tot zes maanden, gebruik op lange termijn zullen schadelijk voor het lichaam, veroorzaakt symptomen van vergiftiging, lichamelijke ontwikkeling beïnvloeden.


Een paar:Zilvernitraat chemische analyse Volgende:Zilvernitraat acteren gebruik