Zilveren Nanoparticle milieu veiligheid

- Jul 10, 2017 -

Metaal zilver wordt wijd gebruikt in ons dagelijks leven en medische verzorging. Zilveren Nanoparticle Due tot de doorbraak van nanotechnologie, zilveren nano deeltjes (hierna te noemen AgNPs) hebben opgedaan meer voordelen. Echter, de toename van het gebruik van AgNPs in verschillende velden leidt onvermijdelijk tot een stijging van het potentiële risico van nanoschaal deeltjes, die bezorgdheid over de veiligheid van het milieu en de volksgezondheid. Zilveren Nanoparticle In recente jaren, onderzoekers hebben geëvalueerd van de toxicities van de AgNPs en wilde verkennen van hun toxiciteit van cellulaire en moleculaire mechanismen.

Nadat de nanomaterialen in het biologische systeem ingevoerd, zijn Silver Nanoparticle een reeks nanoparticle-Biomolecuul interfaces opgericht met subcellular organellen, cellen en macromoleculen (zoals eiwitten, nucleïnezuren, vetten, koolhydraten). De interactie van dynamiek, dynamiek, Silver Nanoparticle en warmte-uitwisseling op dit gebied interface kan invloed hebben op processen zoals de vorming van eiwitten kronen, cel contact, plasmamembraan entrapment, Silver Nanoparticle cel opname en biokatalyse, aller die bepalend zijn voor de aanwezigheid van nanomaterialen biocompatibiliteit en biohazardous.

AgNPs binnen het lichaam, zilver Nanoparticle sommige blijven kan in de oorspronkelijke doelweefsel is terechtgekomen, maar in beginsel zullen zij worden vervoerd via de bloedbaan of het lymfestelsel, verdeeld over het lichaam van de secundaire doelstelling orgel, veroorzaakt door een specifiek orgaan of systemische aanpak. In knaagdieren, AgNPs, Silver Nanoparticle oral, intraveneuze, gegeven of intraperitoneale injectie, hebben aangetoond dat de hersenen, lever, milt, nieren, en de testis overwegend secundaire doelorganen door het hele lichaam zijn. Dergelijke orgel distributiepatronen suggereren dat de mogelijke toxiciteit van AgNPs neurotoxiciteit, immunotoxiciteit, nefrotoxiciteit, zilver-Nanoparticle en reproductieve toxiciteit in vivo kan veroorzaken.

Cytotoxiciteit, Silver Nanoparticle zoals reactieve zuurstof soorten, DNA-beschadigingen, veranderingen in de intracellulaire enzymactiviteit en het vóórkomen van apoptosis en de necrose hebben gepaard met lever toxiciteit veroorzaakt door AgNPs in vivo. In feite, wanneer de cellen worden geconfronteerd met ongunstige voorwaarden, verschillende processen van de stationaire toestand zal beginnen te ondersteunen van de overleving van de cel, waarvan er één autophagy is. Autophagy kan fungeren als een cel verdediging proces dat is essentieel om de toxiciteit van AgNPs tegen te gaan, maar houdt niet autophagic activiteit, begeleid door verminderde energie, zilver-Nanoparticle die tot het ontstaan van apoptosis en de daaropvolgende lever bijdragen kunnen functie schade.

Er is geen voor de hand liggende cytotoxisch effect op AgNPs die bij actief transport (ie, endocytose betrokken zijn) in cellen. De internalisering van de AgNPs, Silver Nanoparticle die voornamelijk worden uitgewisseld in de lysosomale interval, is daarentegen aanzienlijk vergiftig bij endocytose. Gezien dat AgNPs endocytose wordt beschouwd als een voldoende en noninvasive voorwaarde voor inducerende cytotoxiciteit. Zilveren Nanoparticle In toevoeging, AgNPs kan de integriteit van de celmembraan vernietigen door inducerende lipide peroxidatie en dus rechtstreeks in de celmembraan doordringen.

Steeds meer aanwijzingen dat posttranslationele modificaties, Silver Nanoparticle met name fosforylering, acetylation en ubiquitination, zilveren Nanoparticle bepalen de activiteit en / of aggregatie van eiwitten die betrokken zijn in de uitvoering van autophagy en "fine-tuning"-autophagous tide ontwikkeling. Toegenomen cellulaire stress kan leiden tot de ineenstorting van het stelsel van posttranslationele modificatie of niet-specifieke wijziging die niet onder fysiologische omstandigheden optreedt veroorzaken.

Ubiquitination is lang beschouwd als de sleutel tot het controleren van het lot van eiwitten, zilver-Nanoparticle die het proces van eiwitten om te worden afgebroken door Proteasomen labeling. Meer onlangs, is er steeds meer aanwijzingen dat geconjugeerd ubiquitin kettingen bepalen autophagy selectiviteit.


Een paar:Zilvernitraat van de behandeling Volgende:Zilver nitraat geen geur