Zilveren Nanoparticle controle van de weerstand tegen ziekte Plant

- Oct 10, 2017-

Hoewel nanodeeltjes geluid als recente ontdekkingen, is Silver Nanoparticle deze kleine structuur werkelijk gebruikt voor honderden jaren. De beroemde Lecorgus Cup (Lycurguscup), geproduceerd door de Romeinse ambachtslieden van het jaar vierde eeuw, is uitgerust met twee gekleurde glazen, besprenkeld met goud en zilver-nanodeeltjes op het oppervlak van de cup, en wanneer het licht aan de voorkant van de cup schijnt, zilveren Nanoparticle het presenteert een groene uitstraling, wanneer het licht van achteren schijnt.

Zilver Nanoparticle onderzoekers hebben sinds de leeftijd van de oude ambachtslieden, diep bewust van nanodeeltjes. Het potentiële gebruik van nanotubes als biosensoren en gas sensoren heeft mensen vooral geïnteresseerd in het gemaakt. Nanodeeltjes kan bereid worden met behulp van fysische of chemische methoden, die beter dan chemische methoden zijn omdat fysieke methoden gebruik over het algemeen geen organische verontreinigingen. Maar op een fysieke manier, het is moeilijk om een uniforme grootte en een voldoende aantal nanotubes te produceren.

Kubus-vorm is niet de laagste energie structuur van ijzer nanodeeltjes, en we kunnen niet vertrouwen op evenwicht thermodynamica te overwegen de zelf montage van deze nanobuisjes. Zilveren Nanoparticle in plaats daarvan, Olst wetenschappers, onder leiding van Professor Mukhles Sowwan, ontwikkelde een nieuwe methode genaamd magnetisch gecontroleerde inert gas condensatie technologie voor de productie van ijzer nanotubes sputteren. Ten eerste, zilver Nanoparticle de argon om te worden geïoniseerd plasma wordt verwarmd, en een magneet is geplaatst achter de doelstelling van het gewenste materiaal om de vorm van het plasma te bepalen en om ervoor te zorgen dat het argon-ion richt zich op de doelgroep, vandaar de naam "Magnetron". Het laatste ijzer-atoom is plaatgaasfolie uit de doelgroep, de aanvaring met het argon-atoom en de vorming van nanodeeltjes. Door het beheersen van het magnetisch veld, wordt Silver Nanoparticle het plasma nauwkeurig gecontroleerd om te bereiken van het doel van de productie van nanotubes zelfs.

De diameter van de zilveren nanodeeltjes in 5 ~ 100 Nano, ongeveer 1 per duizend van mensenhaar. Zodra nanoparticles zijn gespoten op planten, beschermen ze planten tegen schimmels invasies. Nanodeeltjes Toon ook allerlei manieren dat remt de groei van schimmels, minimaliseren van de kans van het pathogene agens weerstand te produceren. Zilveren Nanoparticle als een resultaat, ze kunnen worden gebruikt voor een meer doeltreffende controle van resistente plant ziekteverwekkers.

Zilveren nanodeeltjes worden bestudeerd in de verschillende sectoren, Silver Nanoparticle met inbegrip van farmaceutische producten, diagnostiek, cosmetica en voedselverwerking. Zij zijn met succes gebruikt in de wond dressings, verpakking en consument voedingsproducten zoals textiel en schoeisel om te voorkomen dat microben produceren geuren.


Een paar:Langzame ontwikkeling van anorganische verbindingen Volgende:Overwegingen voor zilvernitraat