Zilveren Nanoparticle bactericide kenmerken

- Sep 15, 2017-

Zilver de monetaire waarde is lager dan goud, maar de medische waarde van zilver mag niet worden onderschat in de behandeling van de infectie. Als antibiotica falen, toont het colloïdaal zilver zijn effect. De arts gelooft dat colloïdaal zilver een natuurlijke geneesmiddel dat 'honderden ziekteverwekkers is' kan weerstaan. Het is bewezen door de professor dat zilver-nanodeeltjes kunnen gist doden en goede anti-schimmel vermogen onder verschillende omstandigheden hebben. Preventie van mondelinge infecties is effectief.

Nano zilveren deeltjesgrootte van rond de 25 nm meestal, op escherichia coli, neisseria gonorrhoeae, chlamydia trachomatis en andere tientallen pathogene micro-organismen heeft sterke inhibitie en doden effect, en zal niet de ontwikkeling van resistentie. Katoen sokken gemaakt van nano-zilver en gekamd katoenvezels hebben goede antibacteriële en anti-geur gevolgen.

functie

Vanwege haar goede geleidbaarheid hebben zilveren nano deeltjes een zeer belangrijke positie in micro-elektronica. De oppervlakte effect en quantum grootte effect van zilver-nanodeeltjes hebben sommige speciale toepassingen, zoals oppervlak verbeterde Raman toepassing en medische toepassing.

1. Nano zilver is een poeder zilveren één stof met een deeltjesgrootte van minder dan 100nm en in het algemeen tussen 25 en 50 nm.

2. de prestaties van nano-zilver is direct gerelateerd aan de grootte van de deeltjes.

De studie vond dat hoe kleiner de deeltjesgrootte, hoe sterker de bactericide prestaties.

Functies van het product

Op korte termijn wassen heeft geen invloed op de functie; Met de natuurlijke kleur, kleur, de toepassing geen afbreuk aan na het verven, kan volledig vervangen lood, tin lassen, langdurig gebruik van nano zilver antibacteriële zal worden gevormd in de organismen die van biologische, schadelijk effect op het menselijk lichaam storten zal en storting teveel zelfs hebben duidelijke toxiciteit, nano zilver te verdampen in het milieu zal ook gevolgen hebben voor de ecologische, zal vernietigen de milieu nuttige bacteriën in het lichaam, de kunststof producten van nanometer zilveren neerslag na niet langer hebben de functie van een sterilisatie, generaal in de drie maanden bij de helft een jaar tijd, gebruik voor een lange tijd schadelijk voor het lichaam, oorzaak zijn zal, symptomen, vergiftiging van invloed op de fysieke ontwikkeling.

Antibacteriële eigenschappen

Nanometer (nm) is de kleinste maateenheid die micron volgt en één nanometer is een miljoenste van een millimeter, of millimicron, of miljardsten van een meter. Nano zilver, is het gebruik van geavanceerde nanotechnologie zal zilveren nano, nanotechnologie, het zilver in de Braziliaanse deelstaat sterilisatie vermogen heeft een kwalitatieve sprong, weinig krachtige antiseptische werking van zilver-nanodeeltjes kan doden en meer dan 650 soorten kunnen produceren van bacteriën in minuten, breedspectrum sterilisatie en zonder enige weerstand, kan bevorderen de genezing van de wond, celgroei en reparatie beschadigde cellen, zonder eventuele toxische effecten, vond ook geen stimulatie naar de reactie van de huid, dit om de ruime toepassing van nano zilver antibacteriële opende brede perspectieven, is de nieuwste generatie van natuurlijke antibacteriële, sterilisatie zilver-nanodeeltjes heeft de volgende functies:

Breed-spectrum antibacteriële

Nanosize zilveren deeltjes rechtstreeks in bacteriën combineren met zuurstof metabolisme enzym (SH), de bacteriën verstikt het unieke werkingsmechanisme, de blootstelling kan worden gedood door de meeste bacteriën, schimmels, schimmel, sporen en andere micro-organismen. Door acht grote binnenlandse autoriteit studie gevonden: de resistente pathogenen zoals e. coli verzet, weerstand tegen gouden staphylococcus, pseudomonas aeruginosa bestendig, fester streptococcus, resistente enterococcus, anaërobe bacteriën zoals uitgebreide antimicrobiële activiteit; Bacteriën zoals de staphylococcus aureus, escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, candida albicans en andere G +, g-seks pathogenen bactericide effect hebben op de voorkomende bacteriën van het schroeien en wond oppervlak. Het heeft ook een krachtig bactericide effect op chlamydia trachomatis en gonococcus van seksueel overdraagbare aandoeningen.

Een antibioticum kan doden ongeveer zes pathogenen, terwijl Nanozilver kan dodelijk zijn honderden ziekteverwekkende organismen. Doden bacteriën, schimmels, trichomonids, takken/chlamydia, gonococcus, bactericide werking en anti-bacteriële resistente bacteriën hebben hetzelfde effect!

Potente bactericide

Volgens de studie Ag kan het doden van meer dan 650 bacteriën in een kwestie van minuten. Zilveren nanodeeltjes en pathogene bacteriën celwanden/membraan na combinatie, rechtstreeks kunt invoeren de bacteriën, snelle thiol en zuurstof metabolisme enzym (SH), enzym inactivatie, blokkeren van de ademhaling metabole gesmoord tot de dood. De uniek mechanisme voor sterilisatie kunt nanodeeltjes te doden van pathogene bacteriën snel bij lage concentraties.

Permeabiliteit is sterk

De doorlaatbaarheid van zilveren nanodeeltjes met super, snel kan doordringen in de subcutane 2 mm sterilisatie, resistentie aan gemeenschappelijke bacteriën, bacteriën, bacteriën en schimmels veroorzaakt een diepe weefsel infectie heeft goede antiseptische effect.


Een paar:Zilveren Nanoparticle dynamisch proces Volgende:Zilvernitraat versterken ventilatie