De wetenschappers bij de huidige bevindingen W.Va. Colleges van economische, communautaire Impact onderzoeksprojecten

- Feb 15, 2017-

SOUTH CHARLESTON, W.Va.— Science professoren aan hogescholen en universiteiten in West Virginia zijn bezig met onderzoeksprojecten die van invloed zijn de Gemeenschappen en de economie van de staat.


Op dinsdag gaf de professoren van de Universiteit van de staat West Virginia, West Virginia University, Marshall Universiteit en Concord Universiteit presentaties van hun werk tijdens een STENGEL Salon brug Valley Gemeenschap en Technical College in South Charleston.


Dr. Nadja Spitzer, bij Marshall, heeft gewerkt aan een project dat zich bezighoudt met zilveren nanodeeltjes en hoe beïnvloedt het ontwikkelende hersencellen bij kinderen.


"Een kind kon worden met behulp van tandenborstels, gebruik van speelgoed, worden blootgesteld in jaren of zelfs decennia en hun niveaus zijn gaan hoger en hoger. Dit is een kritiek moment voor de ontwikkeling van de hersenen, natuurlijk. Als deze nanopartikels zijn opbouwen in de hersenen en op het gebied van de ontwikkeling, dan is dat zorgwekkend,"Spitzer uitgelegd.


Onderzoek heeft uitgewezen, zei Spitzer, dat de cellen zich anders gedragen en dat ze cellulaire functie verandert wanneer blootgesteld aan de nanodeeltjes.


Dr. Brian Anderson, directeur van de West Virginia University Energy Institute, is bezig met een project waarbij aardgas hydraten, thermodynamische modellering en aardwarmte systemen. Hij zei dat deze systemen zal helpen West Virginia en de wereld, het ontwikkelen van nieuwe bronnen van hernieuwbare en duurzame energie.


"We hebben, in de staat West Virginia, de meest efficiënte verbranding energiecentrale in het westelijk halfrond op Longview kracht net ten noorden van Morgantown van de kolen. We werken met hen aan wat hun volgende stappen zijn zullen verder te vergroten hun energie-efficiëntie van het gebruik van steenkool,"zei Anderson.


Studenten hebben teamed omhoog met deze professoren om handen op ervaring. Anderson zei is het belangrijk dat studenten in onderzoek zodat ze kunnen worden voorbereid voor carrière en zodat ze van toekomstige generaties leren kunnen.


"Hen om betrokken te raken in de echte wereld projecten is wat is van cruciaal belang, omdat de problemen en uitdagingen elke dag evolueren en elk jaar en de schoolboeken niet kunnen bijbenen," zei hij.


Haar studenten leren over leiderschap en communicatie, niet alleen wetenschap, zei Spitzer.


"Krijgen ze elk hun eigen project, ze hebben om erachter te komen de tijdlijnen, ze hebben misschien om toezicht te en leren dingen aan andere studenten, dan gaan ze naar internationale conferenties en zij moeten hun onderzoek presenteren aan wetenschappers, promovendi uit de hele wereld," zei ze.


Andere presentatoren opgenomen Dr. Joseph Allen fromConcord University en Dr. Sanjaya van West Virginia State University.


Allens onderzoek richt zich op begrip aardbevingen bewaard in diepe schuld zones. Een actieve onderzoeksprogramma leidt Sanjaya tot ontwerp planten en microalgen om bio-energie en voedingswaarde te verbeteren.


Dinsdag presentaties werd gepresenteerd door West Virginia hogeronderwijs beleid van de Commissie divisie van wetenschap en onderzoek.

Een paar:TMDC Nanoflakes Maakt nieuw type Photosynthetic Zonnecel Volgende:Screening van filamenteuze schimmels voor antimicrobiële zilveren nanodeeltjes synthese