Gedrukte elektronicamarkt naar verwachting bereiken 65,0 miljard dollar door 2024; Vraag naar slimme verpakking wijzigingen spel voor concurrenten | TMR

- Feb 08, 2017-

Hoofdrolspelers uit deGlobal gedrukte elektronica-markthebben al strijden om te behouden leiderschap uitvoering van nieuwere technologieën en productvernieuwing, ontwikkeling van nieuwe producten. Transparantie marktonderzoek merkt op dat sommige van de toonaangevende spelers in de mondiale markt Samsung Electronics Co., Ltd., Xerox Corporation, dunne Film Electronics ASA, Optomec Inc. en Intrinsiq Materials, Inc zijn Deze bedrijven zijn ook verwacht te concentreren op fusies en overnames en strategische allianties te blijven relevant voor de toenemende concurrentie.

Volgens het onderzoeksrapport, de wereldwijde gedrukte elektronica-markt was de moeite waard US$ 25,4 miljard in 2015 en naar verwachting bereiken van een waardering van US$ 65,0 eind 2024. Tijdens de prognoseperiode van 2016 en 2024, wordt de wereldmarkt verwacht te gaan op een CAGR van 11,0%.

Azië aan het pak leiden als opkomende economieën vraag voor gedrukte elektronica Steady houden

Geografisch gezien is de mondiale gedrukte elektronica-markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Azië, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Hiervan Asia Pacific naar verwachting leiden de pack tijdens de prognoseperiode. Hoewel de regio wordt verwacht om te getuigen van een kleine slip, zal het nog steeds een aandeel van 36.0% in de wereldmarkt verwerven tegen het einde van 2024. Opkomende economieën van India, China en Japan worden geprojecteerd zodat de afgedrukte elektronica-markt in Azië een schot in de arm in de nabije toekomst.

PDF-voorbeeldbestand voor professioneel onderzoek inzichten te krijgen

Retail en Packaging Segment belooft niet aflatende groei in de hele prognoseperiode

In termen van toepassing, is de mondiale markt onderverdeeld in de retail en verpakking, automobiel-, en elektronica. Van deze, de detailhandel en verpakking segment gehouden het grootste aandeel in de mondiale markt in 2015. De toenemende detailhandel en veranderen van percepties richting verpakking worden verwacht om te rijden dit segment in de mondiale markt in de komende jaren. Door het einde van 2024, de detailhandel en de verpakking segment zal naar verwachting een aandeel van 34,5% in de wereldwijde gedrukte elektronica-markt. De groeiende vraag van de consument voor slimme verpakkingen wordt verwacht om te spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van dit segment. Technologische verbeteringen en ontwikkelingen op de methoden van verpakking hebben ook een opmerkelijke verschil aan de stijgende inkomsten van de retail- en verpakking toepassing segment gemaakt.

De globale gedrukte elektronica-markt is gedreven door de groeiende aanneming van organische materialen voor het maken van gedrukte elektronica. De opname van organische materialen te wijten is aan de kosteneffectiviteit ervan voor het afdrukken van flexibele displays. Bovendien, als halfgeleidende en geleidende organische materialen zoals polymeren en moleculen is inzetbaar voor een brede waaier van doeleinden. De toenemende druk om energieverbruik, negatieve milieueffecten, en materiële verspilling te verminderen heeft ook verscheidene fabrikanten gebruiken organische materialen voor gedrukte elektronica gevraagd. De markt is ook waarschijnlijk getuige van een piek in de vraag naar afgedrukte elektronica als de industrie een grote interesse in het gebruik van gecoate papieren voor gedrukte elektronica vertoont.

Slechte beschikbaarheid van organische materialen te bedwingen markt

Hoewel de sleutel rijden factor rond het gebruik van organische materialen voor gedrukte elektronica draait, is het ook een factor die is beteugeling van de markt geworden. De slechte beschikbaarheid van organische materialen fungeert als een belangrijke belemmering voor de mondiale markt. Bovendien zijn de anorganische elektronica nog levensvatbaar dan organische. Uitputtend onderzoek vereist voor het gebruik van organische componenten wordt daarnaast ook toegevoegd aan de kosten van de productieprocessen. Dus worden hoge exploitatiekosten en minder beschikbaarheid of organische materialen verwacht aan het belemmeren van de wereldmarkt in de komende jaren.

Dit overzicht is gebaseerd op transparantie Market Research rapport, getiteld andquot;Gedrukte elektronicamarkt - wereldwijde industrie analyse grootte aandeel groeitrends en prognose 2016-2024.andquot;

Een paar:IDTechEx nieuwe onderzoeksrapport over gedrukte, organische, flexibele elektronica Volgende:Geleidende inkt In 2017: De volgende grote dingen