Anorganische verbinding de rol

- Jul 31, 2017-

Anorganische silicium-verbindingen opbouwen van vuurvaste toepassingsontwikkeling van silicium samengestelde cement vuurvaste materiaal tegen water en zuur weerstand als gevolg van complexe technische omstandigheden, anorganische samengestelde het project vóór en na de voorronde van zuur en water medium, anorganische samengestelde of in de hitte als de rol van zuur milieu, vereisen refractories hittebestendigheid en zuur en water weerstand. Anorganische samengestelde onverwarmd waterglas vuurvaste specimen ondergedompeld in verschillende soorten en concentraties van zuur in de tabel na opslag in het water dan in de zure opslag kracht daalde, dan in de lucht genezen kracht ook afgenomen.

Want er is geen vergelijkbaar in het water in het zuur tussen de silicaat en zure reactie, silicaat gel niet langer wordt gegenereerd, maar het oplosbaar materiaal zal oplossen, anorganische verbinding de structuur is niet strak, de intensiteit daalde, het tegenovergestelde het zuur concentratie van de hogere vuurvaste sterkte ook hoger, anorganische samengestelde waaruit blijkt dat de rol van zuur en silicaat te versterken en verbeteren van de kracht.

Natriumsilicaat vuurvaste hoogtemperatuur prestaties, anorganische samengestelde zuur en water weerstand en de aard van natriumsilicaat, fluorosilicate natriumgehalte, statistische type, in de productie moeten strikt worden gecontroleerd. De absolute waarde van natriumsilicaat op de prestaties van de hoge temperatuur van vuurvaste materialen. Anorganische samengestelde zuur en water weerstand heeft een significant effect, hoge elasticiteitsmodulus, met goede zuur en water weerstand en hoge temperatuur prestaties modulus slinkt zal verminderen deze eigenschappen. Over het algemeen kiezen dat de elasticiteitsmodulus is beter.

In binnen- en buitenland over de toepassing van anorganische silicon verbindingen bij de ontwikkeling van refractories, er zijn verwante rapporten, nieuwe technologie en nieuwe materialen blijven verschijnen nieuwe octrooien. Productie van anorganische samengestelde voorgesteld ontwikkeld voor een scala aan industriële voorwaarden voor het gebruik van milieu vuurvaste materialen aan de behoeften van diverse industrieën.

Anorganische verbindingen zijn doorgaans niet brandbare of ontvlambare punt is hoog, opgeloste en oplosbaar, anorganische stof oplosbaar, moeilijk te tolereren, onoplosbare, maar in het algemeen in vergelijking met grotere oplosbaarheid in organische stof, maar een groot aantal anorganische verbindingen, het aantal complex, anorganische samengestelde er is dat geen wet volledig kan worden samengevat. Te verrichten onderzoek of specifieke materiële specifieke behandeling.

De naamgeving van anorganische verbindingen zou moeten pogen om bondig en nauwkeurig de samenstelling en structuur van de met name genoemde stof. Dit vereist het gebruik van elementen, anorganische samengestelde wortels of basen te spreken van de verschillende onderdelen van de stof; met "chemische voorzetsels" (die speelt de rol van het verbinden van zelfstandige naamwoorden) wil het materiaal in de verbinding van de verschillende onderdelen.

Kleurloos, reukloos gas, zure, oplosbaar in water (volumeverhouding van 1: 1), onderdeel van de vorming van koolzuur. Gas kooldioxide voor de alkali-industrie, suikerindustrie, anorganische samengestelde en stalen gieten blussen en witte productie leiden. Kan worden koolstof in het overtollige lucht verbranden of marmer, kalksteen, dolomiet calcinatie of zuur afgeleid van de rol van kalk, fermentatie en andere industriële bijproducten. Anorganische samengestelde kooldioxide in het algemeen niet branden en biedt geen ondersteuning voor verbranding, bij kamertemperatuur dichtheid iets groter dan de lucht, nadat de thermische uitzetting in de top, anorganische samengestelde vaak gebruikt verzamelen zal als blusmiddel brand. Koolstofdioxide is een onontbeerlijke grondstof voor fotosynthese van groene planten. Koolstofdioxide wordt vaak gebruikt als meststof in kas. Solid-State kooldioxide, beter bekend als droog ijs, anorganische samengestelde sublimatie kan absorberen veel warmte, en dus gebruikt als koelmiddel, zoals kunstmatige regenval, maar ook vaak gebruikt in de productie van rook.


Een paar:Zilveren Nanoparticle technologie Volgende:Zilveren Nanoparticle interactie