Anorganische verbinding De hogere kracht

- Aug 16, 2017-

Anorganische siliciumverbindingen die vuurvaste toepassingsontwikkeling van siliciumverbindingscement bevestigen, vuurvast materiaal dat bestand is tegen water en zuurbestendigheid door complexe technische omstandigheden, het project voor en na de hitte van zuur- en watermedium of in de hitte wanneer de rol van zuurmedium, anorganisch Verbindingen die vuurstoffen nodig hebben, hebben warmtebestendigheid en zuur- en waterbestendigheid. Anorganische verbinding Onverhitd vuurvaste vuurvaste monster gedompeld in verschillende soorten en concentraties zuur in de tabel na opslag in het water dan bij de zuuropslag sterkte daalde, dan in de luchtharden sterkte ook gedaald.

Omdat er geen soortgelijk is in het water tussen het silicaat- en zuurreactie, wordt de silicaatgel niet meer gegenereerd, maar wordt het oplosbare materiaal opgelost. Anorganische verbinding De structuur is niet strak, de intensiteit is afgenomen, de tegenovergestelde de zuurconcentratie van de hogere vuurvaste sterkte Ook hoger, wat aangeeft dat de rol van zuur en silicaat om de sterkte te versterken en te verbeteren.

Natriumsilicaat vuurvaste hoge temperatuur prestatie, Anorganische verbinding zuur en waterbestendigheid en de aard van natriumsilicaat, natriumfluorosilicaat inhoud, aggregaat type, in de productie moet streng worden gecontroleerd. De modulus van natriumsilicaat op de hoge temperatuur prestatie van vuurvaste materialen. Zuur- en waterbestendigheid heeft een significante impact, hoge modulus, anorganische verbinding met goede zuur- en waterbestendigheid en hoge temperatuur prestatiemodule is laag, deze eigenschappen verminderen. Over het algemeen kies de modulus is beter.

In binnen-en buitenland over de toepassing van anorganische siliciumverbindingen bij de ontwikkeling van vuurvaste materialen, zijn er gerelateerde rapporten, nieuwe technologie en nieuwe materialen blijven nieuwe patenten verschijnen. Anorganische Verbinding Voorgestelde productie ontwikkeld voor een verscheidenheid aan industriële omstandigheden voor het gebruik van milieuvaste materialen om aan de behoeften van verschillende industrieën te voldoen. In de industriële omstandigheden van Magnesium Brick Co., Ltd., Anorganische Compound, werd het productieproces van keramisch gebonden korund koolstofhoudende vuurvaste materialen bestudeerd en toegepast in de praktijk.

Organische verbindingen verwijst voornamelijk naar de koolstof (keten) verbindingen (koolmonoxide, kooldioxide, carbonaten en andere eenvoudige koolstofverbindingen uitgesloten) in het algemeen. Kan plant en dier zijn, Anorganische Verbindingskool, olie, aardgas en andere afscheiding afgeleid, maar vooral synthetisch. Volgens de moleculaire structuur kan worden verdeeld in rechte ketenverbindingen, cyclisatieverbindingen en heterocyclische verbindingen. Anorganische verbinding Volgens de functionele groepen zijn verdeeld in koolwaterstoffen, alcoholen, aldehyden, zuren, enz. In vergelijking met anorganische verbindingen, organische soorten, in het algemeen vluchtig, en laag kookpunt, kan het langzame reactie van anorganische verbindingen, oplosbaar in organische oplosmiddelen, verbranden.

Anorganische verbindingen worden in het algemeen aangeduid als anorganische verbindingen anders dan organisch (organisch) koolstof, maar omvatten ook koolmonoxide, kooldioxide, carbonaat, anorganische verbinding etc. De overgrote meerderheid anorganische verbindingen kunnen worden geclassificeerd als oxiden, zuren, grote klasse.


Een paar:Zilveren Nanoparticle doden gist Volgende:Anorganische Compound Diverse