Anorganische samengestelde sterk oxiderende

- Aug 08, 2017-

Anorganische verbindingen zijn over het algemeen onbrandbaar of hoger kunnen ontbranden, anorganische samengestelde ontbinding is oplosbaar, oplosbare, moeilijk te tolereren, onoplosbare, maar over het algemeen meer dan de oplosbaarheid van organisch materiaal. Echter, er zijn vele soorten van anorganische verbindingen, het aantal complex, anorganische samengestelde er is dat geen wet volledig kan worden samengevat. In de studie, moet het specifieke materiaal worden behandeld.

Organische stoffen zijn voornamelijk genoemd koolstofverbindingen (ketting) (andere dan koolmonoxide, kooldioxide, carbonate, enz.), met inbegrip van een paar eenvoudige koolstofhoudende stoffen. Anorganische verbinding kan worden gescheiden door dieren en planten, kolen, olie, aardgas, maar hoofdzakelijk kunstmatige synthese, volgens de moleculaire structuur, het kan worden verdeeld in rechte ketting verbindingen, cyclische verbindingen en heterocyclische complexen. Volgens de functionele groepen, is het verdeeld in koolwaterstoffen, alcoholen, aldehyden, zuren, enzovoort. Anorganische samengestelde vergeleken met anorganische, organische stoffen, algemene volatile, smeltpunt en kookpunt lager, trage reactie, oplosbaar in organische oplosmiddelen, snijden kunt branden.

Anorganische verbindingen worden over het algemeen aangeduid als anorganische verbindingen behalve (organische) koolstof, anorganische samengestelde maar ook koolmonoxide, kooldioxide, carbonate, anorganische samengestelde etc. de overgrote meerderheid van anorganische verbindingen kan worden ingedeeld in stikstofoxiden, zuren, logen en zouten van vier categorieën.

De nomenclatuur van anorganische beoogt bondige en nauwkeurige representaties van de samenstelling en structuur van de met name genoemde stof. Dit vereist het gebruik van de naam van het element, de anorganische samengestelde wortel of de base wil de samenstelling van de stof, anorganische samengestelde en het "chemische voorzetsel" (de functie van het zelfstandig naamwoord) wil de verbinding van elk onderdeel in de stof.

Kleurloos, reukloos gas, zure, oplosbaar in water (volumeverhouding 1:1), onderdeel van de vorming van koolzuur. Het gas kooldioxide wordt gebruikt in alkali-industrie en suiker industrie, anorganische samengestelde en wordt gebruikt voor het blussen van gietstaal en vervaardiging van lood en wit. Kan worden gebrand door carbon in de buitensporige lucht of marmer, kalksteen, dolomiet, gebrand of met zure ingang, is de kalk, fermentatie en andere bijproducten van industrieën. Kooldioxide in het algemeen niet branden en biedt geen ondersteuning voor verbranding, bij kamertemperatuur dichtheid dan lucht iets groter, verwarmde uitbreiding zullen worden verzameld in de top, vaak gebruikt als een brand blusmiddel. Anorganische samengestelde kooldioxide is een onontbeerlijke grondstof voor groene planten fotosynthese, die vaak wordt gebruikt als meststof in kas. Vaste kooldioxide, beter bekend als droog ijs, kan absorberen veel warmte wanneer gesublimeerd, anorganische samengestelde en dus als koelmiddel, zoals kunstmatige regenval gebruikt, en vaak in de choreografie gebruikt te maken rook.

Pure zwavelzuur is een kleurloos en smaakloos olie-achtige vloeistof, de ontbinding van een groot aantal warmte, een hoog kookpunt van moeilijk aan vluchtige zuren, oplosbaar in water, anorganische samengestelde kan worden gemengd met het water in een verhouding. Chemische eigenschappen voor wateropname, anorganische samengestelde uitdroging, sterke oxidatie, volatile, zuur en stabiliteit.

Verdund zwavelzuur zuur, kleurloze geurloos transparante vloeistof. De chemische eigenschap is de reactie van stikstofoxiden met meeste metalen (actiever dan koper) het produceren van de overeenkomstige sulfaat en water, anorganische samengestelde en de oxidatie van de zure ionen is zwakker dan die van sulfaat ionen, productie van overeenkomstige sulfaat en zwak zuur; reageren met de alkali reactie te produceren van de overeenkomstige sulfaat en waterstof, anorganische samengestelde en produceren de hydrolyse van eiwitten, suiker en polysaccharide onder de voorwaarde van verwarming.


Een paar:Zilveren Nanoparticle hoge activiteit Volgende:De functies van het Product van de Zilveren Nano materiaal