Anorganische verbinding samengesteld uit

- Jun 28, 2017-

Magnesiumsulfaat heptahydraat is een magnesiumverbinding, anorganische verbinding ook bekend als diarree zout, zwavelbitter, diarree zout, vork type MgSO4 · 7H2O, anorganische verbinding de relatieve moleculaire massa van 246,47, witte of kleurloze kleine schuine en schuine kolomkristallen, geurloos, cool En licht bitter, oplosbaar in water, licht oplosbaar in ethanol, stabiel in vochtige lucht onder 48,1 ℃, gemakkelijk weer te winnen in warme droge lucht; Anorganische verbinding boven 48,1 ℃, verdwijnt een kristalwater, wordt magnesiumsulfaat hexahydraat, en met de temperatuurveranderingen wordt de kristallisatie van water geleidelijk in watervrij magnesiumsulfaat verwijderd. Magnesium sulfaat heptahydraat is een belangrijke anorganische chemische producten, Anorganische Compound maakt gebruik van een zeer breed scala, kan worden gebruikt in de industrie, landbouw, voedsel, medicijnen en andere industrieën.

1, voedingsgraad magnesiumsulfaat heptahydraat kan worden gebruikt als toevoegingsmiddelen in het magnesium, magnesiumsulfaat is een zeer belangrijke meststof, omdat het een rijke voeding voor de gewassen kan leveren;

2, medisch gehalte magnesiumsulfaat heptahydraat kan worden gebruikt voor cathartic, zijn verzadigde oplossing topische coating, anti-inflammatoire, zwelling, ontgifting, pijnstillend effect, en remmen van het centrale zenuwstelsel, de rol van anti-spasma;

3, magnesiumsulfaat heptahydraat van industriële kwaliteit kan worden gebruikt voor het drukken en verven van dunne katoenen doek, katoen, zijdengewicht agent, houtproducten, vulstof; Industriële afvalwaterbehandeling, afvalwater in een condensaat en sedimentatie om de rioleringsnormen te maken.

4, in de microbiële industrie, magnesiumsulfaat heptahydraat kan worden gebruikt als middelgrote ingrediënten, brouw additieven, voeg kokend water magnesium, doe de voedingsbron bij fermentatie.

5, Magnesiet industrie, Magnesia cementitief materiaal in a - magnesium sulfide cement, het is aan magnesiumsulfaat als de belangrijkste grondstof, zodat magnesiumsulfaat oplossing in magnesium sulfide cement als een van de rassen van modificator. Met magnesiumsulfaat en magnesiumoxide gemengd roeren, de vorming van magnesium gelijmde materiaal producten.

De kwaliteit van dit zwavelmagnesium moet voldoen aan de eisen van HG / T 2680-2009, en de uitstralingskwaliteit moet voldoen aan de eisen van 5.1 in HG / T 2680-2009. Anorganische Compound Deze norm specificeert de eisen, testmethoden, inspectieregels, markering, etikettering, verpakking, transport en opslag van industrieel magnesiumsulfaat.

De aanwezigheid van water in cellen is vrij water en gecombineerd water, gecombineerd met water en andere stoffen, is een belangrijk onderdeel van de celstructuur, Anorganische Compound goed voor ongeveer 4,5%; Vrij water in de vorm van vrij, is een goed cel oplosmiddel, kan ook direct betrokken zijn bij biochemische reacties, anorganische verbinding maar ook voedingsstoffen en afval vervoeren. Al met al zijn alle levende activiteiten van verschillende organismen onlosmakelijk van water.

De meeste anorganische zouten in aanwezigheid van ionische toestand, anorganische verbinding, hoewel de inhoud ervan erg klein is, maar er zijn veel belangrijke rol: sommige anorganische zouten zijn enkele belangrijke componenten van intracellulaire verbindingen, zoals Fe de belangrijkste component is van hemoglobine, anorganisch Verbinding Mg Is een noodzakelijk onderdeel van chlorofylmoleculen; Veel anorganische zoutionen voor het behoud van cellen en organismen hebben een belangrijke rol in levensactiviteiten. Anorganische verbinding, zoals het calciumcalciumgehalte te laag is, blijkt convulsies; Anorganische zouten voor het behoud van celzuur en alkali evenwicht is ook belangrijk The


Een paar:Zilveren Nanoparticle Environment Safety Volgende:Zilver Nitraat Van De Behandeling