Anorganische samengestelde toepassingsontwikkeling

- Oct 10, 2017-

Toepassing van anorganische silicon samengestelde refractories voor de ontwikkeling van silicon samengestelde cementeren refractories resistent zijn tegen water en zuur weerstand als gevolg van de complexe technische omstandigheden is er zure water vóór en na het verwarmen van de project, of in de hitte van de rol van zure gemiddeld, anorganische verbinding vereisen vuurvaste materialen hebben hittebestendigheid en zure weerstand tegen water. Anorganische verbinding de onverwarmd waterglas vuurvaste specimens ondergedompeld in verschillende soorten en concentraties van zuur zie tabel in wateropslag dan in zure opslag sterkte daalde, dan in de lucht genezen kracht ook afgenomen.

Want er geen reactie tussen de silicaat en het zuur in het water is, kiezelzuurgel wordt niet meer geproduceerd, maar de oplosbaar materiaal opgelost, de structuur niet strak is, anorganische samengestelde de sterkte daalt, omgekeerd, hoe hoger de zuurconcentratie van vuurvaste sterkte is hoger, waaruit blijkt dat de rol van zuren en silicaat versterken, verbetering van de sterkte.

De prestaties van de hoge-temperatuur natriumsilicaat refractories, zuur en water weerstand en natriumsilicaat eigenschappen, Natriumfluoride inhoud, statistische typen, in de productie moet strikt worden gecontroleerd. De absolute waarde van Natriumsilicaat is het eigendom van de hoge-temperatuur van vuurvaste. Anorganische samengestelde zuur en water weerstand kan hebben een significante invloed, hoge elasticiteitsmodulus, met goede zuur weerstand en hoge temperatuur prestaties modulus laag zal het verminderen van deze eigenschappen. De keuze van de elasticiteitsmodulus is over het algemeen beter.

Thuis in het buitenland, de toediening van anorganische silicon verbindingen in vuurvaste materialen heeft gemeld en nieuwe technologieën en materialen zijn ontwikkeld. Anorganische wordt samengestelde voorgesteld dat de vuurvaste materiaal dat geschikt is voor verschillende industriële productie-omstandigheden moeten worden ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van diverse industrieën.

Er zijn twee soorten water in de cel, die gratis water en combineren van water. De combinatie van water en andere materialen is een belangrijk onderdeel van de celstructuur, anorganische samengestelde accounting voor ongeveer 4,5%, gratis water bestaat in de vorm van gratis, is een goed oplosmiddel voor cellen, kan ook rechtstreeks deelnemen aan biologische chemische reacties , maar ook het transport van voedingsstoffen en afvalstoffen. Kortom, zijn alle levenactiviteiten van allerlei soorten organismen onlosmakelijk verbonden met water.

Allermeest naar de anorganische zouten in de cellen bestaan in Ionische Staten, hoewel hun inhoud zeer klein is, maar het heeft veel belangrijke rollen: sommige anorganische zouten zijn belangrijke onderdelen van sommige complexe verbindingen in cellen, zoals FE is de belangrijkste component van hemoglobine, MG is het hoofdbestanddeel van chlorofyl-molecuul. ; Veel anorganische zouten zijn belangrijk voor de instandhouding van de levenactiviteiten van de cellen en organismen, anorganische samengestelde zoals de aanwezigheid van calciumionen in het bloed te hoog tot convulsies; het is ook belangrijk voor het zuur-base evenwicht van de cellen.


Een paar:Anorganische verbinding zijn hetzelfde Volgende:Langzame ontwikkeling van anorganische verbindingen