IDTechEx nieuwe onderzoeksrapport over gedrukte, organische, flexibele elektronica

- Feb 10, 2017 -

IDTechEx onderzoek, een toonaangevende leverancier van onafhankelijke marktonderzoek, business intelligence en evenementen op opkomende technologie, kondigt de beschikbaarheid aan van een nieuw rapportGedrukte, organische andamp; Flexibele elektronica prognoses, spelers andamp; Kansen 2017-2027

Dit verslag biedt de meest uitgebreide weergave van het onderwerp, typt u geven gedetailleerde tien jaar prognoses door apparaat. De markt wordt geanalyseerd per rayon, gedrukte vs niet afgedrukt, stijve versus flexibele, anorganische versus organisch, kosten van materialen versus proces kost en nog veel meer. Activiteiten van meer dan 1000 toonaangevende bedrijven worden gegeven, zoals de beoordeling van de winnaars en de verliezers te komen is.

In het verslag beoordeeld IDTechEx elk inschakelen technologisch onderdeel op grond van de vraag uit de markt - niet technologie push. We trekken over tien jaar van kennis voor het bijhouden van deze sector en bieden gedetailleerde, verfijnde prognoses, strategische positionering en beoordeling van tendensen, andquot; hete topicsandquot; en onvervulde kansen.

Het verslag behandelt specifiek het grote beeld - met inbegrip van OLED displays en verlichting, te dunne-film fotovoltaïsche zonne-energie aan flexibele sensoren en nog veel meer. Belangrijker, omvat het niet alleen de elektronica die worden afgedrukt, biologische en/of flexibele nu, maar het heeft ook betrekking op die zal worden. Realistische termijnen, case studies, bestaande producten en de opkomst van nieuwe producten krijgen, als zijn hinderpalen en mogelijkheden voor de komende jaren.

Meer dan 3.000 organisaties streven gedrukte, organische, flexibele elektronica, met inbegrip van afdrukken, elektronica, materialen en verpakkingen bedrijven. Terwijl sommige van deze technologieën in gebruik nu zijn-inderdaad zijn er drie sectoren die hebben gemaakt miljard dollar markten - zijn anderen commercieel embryonale.

De voordelen van deze nieuwe elektronica zijn talrijk - variërend van lagere kosten, betere prestaties, flexibiliteit, transparantie, betrouwbaarheid, betere milieu referenties en nog veel meer. Veel van de toepassingen zullen nieuw worden gemaakt en waar bestaande elektrische en elektronische producten die erdoor worden beïnvloed, de omvang zal worden gevarieerd.

Dit grote schaal waarnaar wordt verwezen IDTechEx verslag brengt het allemaal samen, met bijzondere aandacht voor applicaties en kwantitatieve beoordeling van de mogelijkheden.

IDTechEx vinden dat de totale markt voor de gedrukte, flexibel en organische elektronica zal groeien van 29.28 miljard dollar in 2017 tot 73.43 miljard dollar in 2027. De meerderheid daarvan is OLED (organische maar niet gedrukte) en geleidende inkt gebruikt voor een breed scala van toepassingen. Aan de andere kant, elastische elektronica, logica en geheugen, dunne film sensoren zijn veel kleinere segmenten, maar met een enorm groeipotentieel zoals zij uit Randamp voortvloeien; overleden

Als u op zoek bent om te begrijpen het grote beeld, de mogelijkheid, de problemen die u kunt richten of hoe je kunt beginnen met het gebruik van deze technologieën en de implicaties die betrokken zijn, is dit verslag een must. Onderzocht door meertalige IDTechEx consultants gevestigd in vier landen en drie continenten, dit verslag bouwt voort op tien jaar van kennis van de industrie.

Een paar:Screening van filamenteuze schimmels voor antimicrobiële zilveren nanodeeltjes synthese Volgende:Gedrukte elektronicamarkt naar verwachting bereiken 65,0 miljard dollar door 2024; Vraag naar slimme verpakking wijzigingen spel voor concurrenten | TMR