Digitale afdrukken-klaar geleidende inkt gericht op grootschalige productie

- Jan 18, 2017-


DuPont Advanced Materials heeft aangekondigd een nieuwe elektronische inkt voor inkjet printers waarbij biedt de hoge geleidbaarheid en de sterke hechting nodig voor snelle digitale design, prototyping en grootschalige productie.

De technologie zal het toelaten van digitale afdrukken voor elektronische componenten en circuits in toepassingen waar uiterst fijne lijntjes vereist, zoals OLED panelen, Aanraakpanelen, zonnecellen en gedrukte antennes zijn.

De geleidende inkt van PE410 zorgt voor snelle prototyping en zorgt voor een soepele overgang van "lab naar fab" met de veelzijdigheid aan schaal omhoog aan industriële hoogvolume inkjet printkoppen en machines. Hierdoor circuit ontwerpers om onmiddellijk een nieuwe testopzet, snel noodzakelijke wijzigingen kunt aanbrengen en, als gevolg van verminderde zilveren laydown, Bespaar op materiaalkosten. De technologie is geschikt voor niet-vlakke afdrukken, waardoor een reeks van nieuwe en opkomende toepassingen.


Een paar:MIT onderzoekers ontwikkelen afdrukproces voor elektronische etiketten Volgende:Lage-temperatuur sinteren van zeer geleidende zilverkleurige inkt voor flexibele elektronica