Samenwerking Op gedrukte elektronica onderzoek en toepassing

- Mar 15, 2017 -

51.jpg

DuPont Elektronica & Communicatie ( DuPont ) en Holst Centre hebben de derde uitbreiding van hun succesvolle samenwerking op lange termijn, die gericht is op geavanceerde materialen voor de gedrukte elektronica-industrie aangekondigd. Als een volwaardige partner in de gedrukte elektronica programma, DuPont zullen nieuwe materialen en monsters onderzoek gericht naar actieve projecten Holst's op het gebied van draagbare elektronica, in-mold elektronica, consumentenelektronica en de gezondheidszorg te dragen.


"We zijn verheugd om onze samenwerking met breiden Holst Centre , blijven in het bevorderen van nieuwe ontwikkelingen in de gedrukte elektronica samen te werken", aldus Kerry Adams, gedrukte elektronica markt segment manager, DuPont . "In aanvulling op het bevorderen van de technologie, de samenwerking geeft ons waardevolle inzichten in de behoeften en eisen van andere Holst partners, met inbegrip van eindgebruikers en leveranciers van apparatuur, waardoor open innovatie en het versnellen van product- en applicatie-ontwikkeling."


In deze volgende fase zal de nadruk van de samenwerking liggen op de ontwikkeling en het testen van volledige aanvullende materiële systemen en met succes het creëren van werk- demonstranten en prototypes, met de ontwikkeling van commerciële producten als het einddoel. In het bijzonder zal de samenwerking zich richten op gezeefdrukt en inkjetprinters elektronische inkt en pasta's, flat bed and roll-to-roll processing, en conventionele oven evenals fotonische uitharden / sinteren systemen.Over het leven van de DuPont / Holst Centre samenwerking, hebben de resultaten onder meer de ontwikkeling van nieuwe nano-Ag inkt en pasta's, wat leidt tot de commercialisering van DuPont 's best in class geleidende inkt-jet zilver inkt, PE410, aangekondigd en voorzieningen bij LOPEC in München, Duitsland, in april 2016. Meest recent, Holst presenteerden hun draagbare slimme shirt design in de DuPont stand op de Wearables Expo in Tokio, Japan, van 18-20 januari, hebben 2017. Andere successen waren de succesvolle implementatie van DuPont inkt en pasta's waardoor de productie van slimme kleding, flexibele sensoren en slimme blister medische verpakkingen, evenals in-mould elektronica en organische fotovoltaïsche (OPV) en Organic Light Emitting Diode (OLED) verlichting demo's en prototypes.
"De samenwerking tussen DuPont en Holst Centre blijft opwindende vooruitgang rijden in gedrukte elektronica", zegt Jeroen van den Brand, programmadirecteur 'printed electronics', Holst Centre . "We zijn verheugd om te blijven zoeken naar nieuwe technologieën en mogelijkheden te verkennen samen met een erkende marktleider."


Holst Centre is een onafhankelijke open innovatie R & D-centrum dat generieke technologieën ontwikkelt voor draadloze sensor technologie en flexibele elektronica, die bijdragen aan het beantwoorden van de mondiale maatschappelijke uitdagingen in de gezondheidszorg, lifestyle, duurzaamheid en het internet van dingen. Een belangrijk kenmerk van Holst Centre is haar partnerschap model met de industrie en de academische wereld rond gezamenlijke stappenplannen en programma's. Het is dit soort kruisbestuiving die Holst Centre in staat stelt om af te stemmen zijn wetenschappelijke strategie om de behoeften van de industrie. Holst Centre werd in 2005 opgericht door imec (Vlaanderen, België) en TNO (Nederland) met de steun van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en de Vlaamse overheid. Holst Centre heeft meer dan 200 medewerkers uit ongeveer 28 nationaliteiten en een toezegging van meer dan 50 industriële partners. Voor meer informatie over Holst Centre, kunt u terecht op www.holstcentre.com

DuPont Elektronica & Communicatie is een toonaangevende innovator en high-volume leverancier van elektronische inkt en pasta's die een breed scala van gedrukte elektronische materialen in de handel verkrijgbaar biedt vandaag de dag. De groeiende portfolio van DuPont elektronische inkt wordt gebruikt in vele toepassingen, waaronder de vorming geleidende sporen, condensator en weerstandselementen en diëlektrische en inkapselende lagen die compatibel met vele substraatoppervlakken zoals polymeren, glas en keramiek zijn. Voor meer informatie, bezoek http://www.advancedmaterials.dupont.com.

DuPont brengt al van wereldklasse wetenschap en techniek op de wereldwijde markt in de vorm van innovatieve producten, materialen en diensten sinds 1802. Het bedrijf gelooft dat door samen te werken met klanten, overheden, NGO's en opinieleiders kunnen we helpen bij het vinden van oplossingen voor zoals wereldwijde uitdagingen zoals het verstrekken van voldoende gezonde voeding voor mensen overal ter wereld, het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, en de bescherming van het leven en het milieu. Voor meer informatie over DuPont en haar inzet voor inclusieve innovatie, kunt u terecht op http://www.dupont.com

Een paar:Gedrukte elektronica Market Analysis Door Material (inkt en het substraat), Per Technologie (Inkjet, Screen, Gravure, En Flexografische), per apparaat (Display, Photovoltaic, Verlichting, RFID, en anderen), per regio en per segment voorspellingen, 2014-2025 Volgende:Geleidende inkten In 2017: The Next Big Things