Geleidende inkt

- Mar 20, 2017 -

Geleidende inkis eeninktdat resulteert in een afgedrukte bezwaar dieelektriciteit geleidt. Het is meestal gemaakt door infusie van grafiet of andere geleidende materialen in inkt.[1]

Geleidende inkt kunnen een zuiniger manier vast aan een modern wordengeleidende sporenin vergelijking met traditionele industriële normen zoalsetsen van koperVankoperen vergulde substratenom te vormen van de dezelfde geleidende sporen op relevante ondergronden, zoals afdrukken is een zuiver additieve proces produceren weinig tot geen afval stromen die dan moeten worden teruggewonnen of behandeld.

Zilveren inkten hebben meerdere toepassingen vandaag met inbegrip van afdrukkenRFIDTags zoals gebruikt in modernTransit tickets, ze kunnen worden gebruikt om improviseren of reparatie circuits opprintplaten.Computer toetsenbordenbevatten membranen met gedrukte schakelingen die zin wanneer een toets wordt gedrukt. Windschermruitenwissersbestaande uitResistive sporentoegepast op het glas worden ook afgedrukt. Veel nieuwere auto's hebben geleidende sporen afgedrukt op een achterruit, bijeenkomen van de radio-antenne.

Papier en kunststof platen hebben problematische kenmerken, voornamelijk hoge weerstand en het ontbreken van stijfheid. De weerstanden zijn te hoog voor de meerderheid van de printplaat werk, en de niet-starre aard van de materialen ongewenste krachten te oefenen op de component verbindingen, betrouwbaarheid problemen veroorzaakt dit toelaat. Deze materialen worden daarom alleen gebruikt in een beperkt aantal toepassingen, meestal waar de flexibiliteit is belangrijk en geen onderdelen zijn gemonteerd op het blad.


Een paar:Antimicrobiële zilveren nanodeeltjes Volgende:Gedrukte elektronica